Το νέο Plug-In υβριδικό της Audi – Υπόσχεται μέχρι 143 χλμ. χωρίς σταγόνα βενζίνης

H μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας εκτόξευσε την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi A3

Δύο νέες Plug-In υβριδικές εκδόσεις παρουσίασε η γερμανική εταιρεία για το Audi A3, με το μικρομεσαίο οικογενειακό να διακρίνεται για την αυξημένη αυτονομία όταν κινείται αμιγώς ηλεκτρικά. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το Audi A3 Sportback TFSI e με το plug-in υβριδικό σύστημα να είναι πιο ισχυρό και πιο αποδοτικό από πριν.

Δείτε επίσης: Αυτά τα SUV επιλέγουν οι Έλληνες – Έτσι διαμορφώνεται το Top 10 στο 9μηνο

Κάτω από το καπό της νέας έκδοσης συναντάμε έναν νέο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα. Ονομάζεται 1.5 TFSI evo2 και ήρθε να αντικαταστήσει τον προηγούμενο 1.4 TFSI. “Συνεργάζεται” με επίσης νέο ηλεκτροκινητήρα και η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα μέσω του αυτόματου κιβωτίου S tronic με έξι σχέσεις. Οι Plug-In υβριδικές εκδόσεις του Audi A3 είναι δύο, με την μικρότερη να ονομάζεται 40 TFSI e και την μεγαλύτερη 45 TFSI e. Στην πρώτη περίπτωση η μέγιστη ισχύ αγγίζει τους 204 ίππους στην πρώτη περίπτωση και τους 270 ίππους στην δεύτερη.


Αναφορικά με τις επιδόσεις, το Audi A3 Sportback 40 TFSI e επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,4 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 225 χλμ./ώρα. Η ισχυρότερη έκδοση φτάνει στα 100 χλμ./ώρα σε 6,3 δλ. και η τελική αγγίζει τα 237 χλμ.

Tο πρώτο Plug-In υβριδικό της Audi που δέχεται φόρτιση DC
Η μπαταρία που τροφοδοτεί το ηλεκτρικό μοτέρ έχει πλέον χωρητικότητα 25,7 kWh, γεγονός που επιτρέπει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως 143 χλμ. βάσει WLTP. Ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο Plug-In υβριδικό της Audi που δέχεται φόρτιση DC ισχύος έως 50 kW. Έτσι, η μπαταρία μπορεί να φτάσει από το 10% μέχρι την πλήρη φόρτιση σε μόλις μισή ώρα. Επιπλέον, είναι δυνατή η φόρτιση AC, σε wallbox με ισχύ έως 11 kW. Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία διαρκεί 2,5 ώρες.

Οι παραγγελίες και για τις δύο Plug-In υβριδικές εκδόσεις θα μπορούν να γίνουν από τον Οκτώβριο. Το A3 allstreet ως plug-in υβριδικό θα ακολουθήσει μέσα το φθινόπωρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.