Δημοφιλές B-SUV με μειωμένη τιμή – Τώρα ξεκινά κάτω από τα 21.000 ευρώ

Το συγκεκριμένο B-SUV προσφέρεται με πλούσια γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Δείτε πόσο κοστίζει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Mokka

Το Opel Mokka είναι ένα αρκετά δημοφιλές μοντέλο της B-SUV κατηγορίας και προσφέρεται σε πληθώρα εκδόσεων, μιας και στη γκάμα έχε προστεθεί πλέον η υβριδική έκδοση των 136 ίππων. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πόσο κοστίζει πλέον στη χώρα μας, έπειτα από μείωση τιμών.

Δείτε επίσης: Η 2η εταιρεία στις πωλήσεις στην Ελλάδα, με +73% στο 9μηνο!

Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει το Opel Mokka ακόμα πιο ελκυστικό, ανακοινώνοντας τιμές που ξεκινούν από τα 20.900 ευρώ για την έκδοση Edition. Σε αυτή την περίπτωση, κάτω από το καπό συναντάμε κινητήρα βενζίνης 1.2 λτ. με 100 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.


Opel Mokka Hybrid τιμές Ελλάδα 2024

Μείωση τιμής καταγράφεται και στην βασική έκδοση του υβριδικού Opel Mokka. Η έκδοση Edition Hybrid, που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του υβριδικού συστήματος κίνησης, διατίθεται από τα 25.650 ευρώ, συνδυάζεται με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και αποδίδει 136 ίππους.

Κλείνοντας, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Opel Mokka με τους 136 ίππων διατίθεται στην τιμή των 28.920 ευρώ. Αυτό το ποσό προκύπτει έπειτα από εφαρμογή ειδικής προωθητικής ενέργειας, που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, αλλά και την αξιοποίηση της κρατικής επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ”. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της κάθε έκδοσης του γερμανικού B-SUV.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.