Έσπασε το φράγμα των 300 μιλίων/ώρα με αυτοκίνητο (+videos)

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε, καθώς παρά τις προσπάθειες γνωστών κατασκευαστών supercars, το ρεκόρ ταχύτητας των 300 μιλίων/ώρα επιτεύχθηκε από ένα Ford GT στο Τέξας... Δείτε τα σχετικά videos!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα ρεκόρ που ονειρεύονται να καταρρίψουν κατασκευαστές supercars όπως Bugatti, Koenigsegg και Hennessey, έσπασε από ένα βελτιωμένο Ford GT. Η επίτευξη ταχύτητας 300 μιλίων/ώρα, που μεταφράζεται σε 482 χλμ./ώρα, αποτελεί διακαή πόθο πολλών εταιρειών τα τελευταία χρόνια. Γνωστές μάρκες έχουν αποπειραθεί, ωστόσο μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο όριο έμοιαζε ακατάρριπτο. Μέχρι πριν λίγες ημέρες, όταν ένα βελτιωμένο Ford GT σημείωσε τελική ταχύτητα 300,4 μιλίων (δηλαδή 483,4 χλμ./ώρα), στο περίφημο “Texas Mile” των Η.Π.Α.

Για όσους δεν το γνωρίζετε, το Texas Mile διεξάγεται στις Η.Π.Α. από το 2003. Εκεί συγκεντρώνονται γενναίοι, ή κατ’ άλλους τρελοί, οδηγοί, οι οποίοι προσπαθούν να πετύχουν τη μέγιστη τελική ταχύτητα σε απόσταση ενός μιλίου από στάση. Επί της ουσίας, πρόκειται για έναν θεσμοθετημένο αγώνα dragster, με έπαθλο τη δόξα.


Το Ford GT που ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 300 μίλια/ώρα, κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση από την M2K Motorsport, μια ομάδα που φαίνεται πως έχει αποκτήσει την τεχνογνωσία για το εν λόγω εγχείρημα. Πριν το νέο ρεκόρ, η μεγαλύτερη τελική ταχύτητα είχε επιτευχθεί από το ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο έφτασε στα 293,6 μίλια (472,5 χλμ./ώρα) το 2017. Για την ιστορία, το Ford GT του video και του ρεκόρ, εξοπλίζεται με κινητήρα V8 5,4 λίτρων, ενώ αποδίδει περί τους 2500 (δεν είναι τυπογραφικό λάθος) ίππους, χάρη σε δύο τούρμπο.

Οι επιδόσεις του βελτιωμένου Ford GT τρομάζουν. Στα πρώτα 400 μέτρα, το αυτοκίνητο είχε φτάσει στα 175 μίλια (281 χλμ./ώρα), ενώ στα 800 μέτρα είχε αγγίξει τα 240 μίλια (386 χλμ./ώρα). Η τελική του ταχύτητας, είναι πλέον και επίσημα, 483,4 χλμ./ώρα!

Δείτε το onboard video του ρεκόρ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]