Οι 10 καλύτεροι δρόμοι για οδήγηση στην Ευρώπη (+videos)

Μέσα από μια σειρά videos, η Ford Ευρώπης μας παρουσιάζει τους καλύτερους ευρωπαϊκούς δρόμους για τους θιασώτες της σπορ οδήγησης

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι ορεινές διαδρομές που προσφέρονται για σπορ οδήγηση, αποτελούν μαγευτικούς προορισμούς για τους φίλους της ταχύτητας. Οι άνθρωποι της Ford το γνωρίζουν καλά και για αυτό δημιούργησαν μια σειρά από videos με τίτλο “Οι καλύτεροι δρόμοι για οδήγηση στην Ευρώπη”.

Με βάση αυτό, η Ford Ευρώπης αξιολόγησε τους καλύτερους δρόμους για σπορ οδήγηση. Από την Ιταλία έως τη Νορβηγία, και από την Αγγλία έως τη Ρουμανία, το μενού περιλαμβάνει διαδρομές για τους πιο απαιτητικούς. Οδηγική συγκίνηση, φιλοξενία, φυσικό τοπίο και τοπική κουζίνα, είναι οι 4 παράγοντες με βάση τους οποίους προέκυψε η τελική κατάταξη.

Ας δούμε αναλυτικά τη βαθμολογία που έλαβε κάθε δρόμος, έχοντας ως άριστα το 60. Όπως θα καταλάβετε, το έργο της “κριτικής επιτροπής” ήταν δύσκολο, καθώς ο νικητής αναδείχθηκε οριακά, ενώ υπήρξαν αρκετές ισοβαθμίες!


Transfagarasan Highway, Ρουμανία (51 βαθμοί)
Πρόκειται για έναν από τους πιο φημισμένους δρόμους στην Ευρώπη. Αν και λόγω μήκους η ονομασία του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “σιδηρόδρομος”, πρόκειται για συναρπαστικό αυτοκινητόδρομο, με τρομερή αλληλουχία στροφών. Με τη διαδρομή του Transfagarasan ξεκίνησε η σειρά videos της Ford Ευρώπης, ενώ το όχημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν εξίσου συναρπαστικό. Ο λόγος για τη Ford Mustang Fastback 5.0 V8!

B500, The Black Forest, Γερμανία (51 βαθμοί)
40 χιλιόμετρα μέσα σε μία από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες της Γερμανίας. Η διαδρομή του Μαύρου Δάσους θεωρείται ιδιαίτερα απαιτητική, οπότε ήρθε η στιγμή να τη γνωρίσουμε, με τη βοήθεια ενός Ford Focus ST TDCI Estate.

MA10, Mallorca, Ισπανία (53 βαθμοί)
Ένας υπέροχος δρόμος με μακρά ιστορία. Περιλαμβάνει περάσματα από τούνελ, λίμνες και πέτρινες γέφυρες, ενώ στα μισά του βρίσκεται το μοναστήρια Sanctuary de Lluc, που χτίστηκε τον 13ο αιώνα. Όχημα σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή, ήταν το Ford Focus ST.

Atlantic Ocean Road, Νορβηγία (53 βαθμοί)
Ο λόγος για τον πιο γραφικό δρόμο στη Νορβηγία, χάρη στο μαγευτικό του τοπίο δίπλα στον ωκεανό. Ένα τοπίο, που ο δημοσιογράφος Steve Sutcliffe εξερεύνησε οδηγώντας ένα Ford GT.

Via Campocatino, Ιταλία (53 βαθμοί)
Ένας από τους πιο γνωστούς δρόμους της Ιταλίας για τους θιασώτες της σπορ οδήγησης, είναι η Via Campocatino. Τη γνωρίζουμε, με όχημα το Ford Fiesta ST.

North Yorkshire Moors, Αγγλία (54 βαθμοί)
Αν και έχει μήκος μόλις 15 μιλίων, δηλαδή περίπου 25 χιλιομέτρων, το Blakey Ridge στη Αγγλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Ο συνδυασμός των στενών στροφών με τις κεκτημένες που αναπτύσσονται τον καθιστούν συναρπαστικό, ειδικά όταν το αυτοκίνητο είναι ένα Ford Focus RS.

D526, 926, The Alps, Γαλλία (55 βαθμοί)
Οι Γαλλικές Άλπεις αποτελούν από μόνες τους έναν μαγευτικό προορισμό. Όταν συνδυάζονται με οδήγηση ενός αυτοκινήτου όπως η Ford Mustang Convertible 2.3, τότε το εγχείρημα γίνεται συναρπαστικό. Πανέμορφες τοποθεσίες και απαιτητική μορφολογία, στοιχειοθετούν το πεδίο βολής για τους δρόμους D526 και 926 στις Άλπεις, που χρησιμοποιούνται και στον περίφημο Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.

C462, Catalonia, Ισπανία (56 βαθμοί)
Επιστροφή επί ισπανικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα, στην Καταλονία. Μια διαδρομή μήκους περίπου 100 χιλιομέτρων, με κατεύθυνση προς τη Βόρεια Ισπανία, που ολοκληρώνεται νότια της Ανδόρας. Η θέα των Πυρηναίων από υψόμετρο 2000 μέτρων, καθώς και το γεγονός ότι ο δρόμος δε χρησιμοποιείται, είναι δύο ικανοί παράγοντες για μια γρήγορη επίσκεψη εκεί. Για τη συγκεκριμένη διαδρομή, επιλέχθηκε το Ford Fiesta ST.

Mountain Road, Isle of Man (56 βαθμοί)
Το Mountain Road στο Isle of Man, αποτελεί από μόνο του έναν θρύλο. Όταν το όχημα σε αυτή τη διαδρομή είναι μια Ford Mustang Bullitt, η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη!

N304, Πορτογαλία (57 βαθμοί)
Η ορεινή διαδρομή στη Βόρεια Πορτογαλία, αναδείχθηκε στον καλύτερο δρόμο για οδήγηση στην Ευρώπη. Η Ford Ευρώπης μας ταξιδεύει εκεί με το νέο Ford Focus ST, σε έκδοση 5 θυρών και Station Wagon.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]