Το συγκλονιστικό video που η πυροσβεστική του San Francisco θέλει όλοι να δούμε

Συγκλονίζει το video που έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική του San Francisco, στο οποίο παίρνουμε μια γεύση από την κόλαση που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Περίπου 180.000 άνθρωποι κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας της πυρκαγιάς «Kincade», όπως έχει ονομαστεί, η οποία μαίνεται βόρεια του Σαν Φρανσίσκο και όπως ανακοινώθηκε οι φλόγες έχουν ήδη κάψει περισσότερα από 120.000 στρέμματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της Καλιφόρνιας, την Cal Fire, η πυρκαγιά, ευνοήθηκε από τις καιρικές συνθήκες που ευνοούν πολύ τη διάδοσή της.

«Πιστεύαμε ότι η φωτιά απείχε 3 χλμ., όμως δεν λάβαμε υπόψη τον άνεμο. Στην πραγματικότητα, η πυρκαγιά κινείτο με 20 χλμ/ώρα» είπε στους Los Angeles Times ο 68χρονος Ντουάιτ Μόνσον.


Στο video που ακολουθεί πιο κάτω και έχει δημοσιευθεί στο λογαριασμό του Twitter της πυροσβεστικής του San Francisco, φαίνεται ξεκάθαρα η πύρινη κόλαση, καθώς οι πυροσβέστες περνούν με το πυροσβεστικό τους όχημα από μέσα της, με τις φλόγες να τους γλύφουν… 

Όπως γράφουν στο σχετικό ποστ της η πυροσβεστική “αυτή είναι η θέα από το εμπρός παρμπρίζ του πυροσβεστικού μας οχήματος και δείχνει τι αντιμετώπισαν οι πυροσβέστες μας. Εκτιμούμε την αφοσίωσή τους στο έργο τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της ιδιοκτησίας”.

Τι να πούμε… Πραγματικά σεβασμός και μόνο για τους απανταχού πυροσβέστες που δίνουν τα πάντα για να καταπολεμήσουν τις φλόγες και δύναμη στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτή την καταστροφή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]