Video: Αυτόνομη DeLorean ντριφτάρει όπως ένας επαγγελματίας!

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Stanford μας παρουσιάζουν την μοναδική αυτόνομη ηλεκτρική DeLorean στον κόσμο που κάνει παντιλίκια όπως ένας επαγγελματίας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
delorean

Το πανεπιστήμιο του Stanford βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος όσον αφορά στην έρευνα και την εξέλιξη τεχνολογιών που έχουν να κάνουν με την αυτόνομη οδήγηση και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και με κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Οι ερευνητές και οι φοιτητές του διάσημου αμερικάνικου πανεπιστημίου και συγκεκριμένα του τμήματος Dynamic Design Lab προσπαθούν να εξελίξουν αυτοματοποιημένα οχήματα που μπορούν να αντιμετωπίζουν ένα ευρύ πεδίο καταστάσεων, από μανούβρες αποφυγής, έως και την οδήγηση σε πολύ ολισθηρό οδόστρωμα, ακόμη και σε πάγο.

Η MARTY (Multiple Actuator Research Testbed for Yaw Control) βασίζεται σε μια DeLorean του 1981 και αποτελεί το πεδίο δοκιμών των ερευνητών του πανεπιστημίου πάνω στο έλεγχο που μπορεί να ασκήσει στον εαυτό του ένα αυτοματοποιημένο όχημα.


Για να φτάσουν στην αυτόνομη μορφή της MARTY, αφαίρεσαν τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και έβαλαν στην θέση του έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρίες, άλλαξαν την ανάρτηση, ενώ εγκατέστησαν παράλληλα και όλα τα συστήματα που χρειάζονταν και εξελίσσουν ώστε να μπορεί η MARTY να ντριφτάρει μόνη της.

Στην αρχή η αυτόνομη DeLorean μπορούσε να πραγματοποιήσει ντριφτ μόνο γύρω από τον εαυτό της. Στην επόμενη φάση η MARTY μπορούσε να εκτελέσει συνεχόμενα 8άρια πηγαίνοντας με τις πάντες, ενώ τώρα και έπειτα από έναν επιπλέον χρόνο εξέλιξης μοιράστηκαν ξανά μαζί μας την πρόοδο τους που είναι ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακή. Όπως θα δείτε και εσείς στο εξαιρετικό video που ακολουθεί τα πηγαίνουν κάτι παραπάνω από καλά και αυτό το κάνουν και με απόλυτο στιλ, ενώ αναφέρουν ότι ένα μεγάλο μέρος της τεχνογνωσίας που έχουν συγκεντρώσει μπορεί να περάσει εύκολα και στην παραγωγή κάνοντας τα αυτοκίνητα ακόμη πιο ασφαλή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]