Honda e: Ιδού τα επίσημα χαρακτηριστικά του

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honda e, του 1ου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην ιστορία της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
2020 Honda e

Η διάθεση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην ιστορία της Honda θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες στις ευρωπαϊκές αγορές. Οι Ιάπωνες σκέφτηκαν ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ανακοινώσουν και επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εκδόσεων του μικρού hatchback τους που ακούει στο όνομα “e”.

Το Honda e θα είναι λοιπόν διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις από πλευράς ισχύος με το ηλεκτρικό του μοτέρ να αποδίδει στην πρώτη περίπτωση 100 KW (136 ίππους) και στη δεύτερη 113 KW (154 ίππους). Η ροπή και στις δύο περιπτώσεις ανέρχεται στα 315 Nm, ενώ ίδια είναι και η χωρητικότητα της συστοιχίας μπαταριών ιόντων λιθίου, στα 35,5 kWh.

2020 Honda e


Το πισωκίνητο Honda e προσφέρει καλές επιδόσεις από την στάνταρ κιόλας έκδοση όπου τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε εννέα δευτερόλεπτα. Στην ισχυρότερη έκδοση e Advance ο χρόνος αυτός πέφτει στα 8,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική περιορίζεται και για τα δύο στα 145 χλμ./ώρα. Παράλληλα και κατά το πρότυπο WLTP η αυτονομία του “e” ανέρχεται στα 222 χιλιόμετρα, περιέργως τόσο για την στάνταρ όσο και την ισχυρότερη έκδοση. Στην έκδοση e Advance με τις ζάντες των 17 ιντσών η αυτονομία πέφτει στα 210 χλμ., ενώ ο οδηγός έχει στη διάθεση του δύο προγράμματα λειτουργίας, το Normal και το Sport.

Ο χρόνος φόρτισης για τις μπαταρίες του Honda e “ξεκινά” από τις 18,8 ώρες (2.3 kW Home AC Type 2) και πέφτει έως και τα 30 λεπτά για φόρτιση σε ταχυφορτιστές 50-100 kW CCS2. Με το στάνταρ οικιακό φορτιστή της Honda οι μπαταρίες χρειάζονται 4,1 ώρες.

Το Honda e είναι ένα γνήσιο μικρό hatchback σε διαστάσεις με το μήκος του να φτάνει τα 3.895 χλστ., το πλάτος τα 1.752 και το ύψος τα 1.512 χλστ. Το μεταξόνιο ανέρχεται στα 2.530 χλστ. και η απόσταση από το έδαφος στα 118,7 χιλιοστά με πλήρες φορτίο και τα 145,2 με μόνο τον οδηγό. Ο χώρος αποσκευών με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους ανέρχεται στα 171 λίτρα, ενώ με τα καθίσματα αναδιπλωμένα φτάνει στα 571 με φόρτωμα μέχρι τα παράθυρα και τα 861 λίτρα με φορτίο μέχρι την οροφή.

Η ανάρτηση του Honda e είναι ανεξάρτητη για κάθε τροχό με γόνατα McPherson, κάτι που δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον για τη συμπεριφορά του ηλεκτρικού hatchback των Ιαπώνων. Αυτό, παρά το βάρος που ξεπερνά ελαφρώς τον 1μιση τόνο, στα 1.514 κιλά για την στάνταρ έκδοση. Άλλα στοιχεία που σκιαγραφούν αυτή την ενδιαφέρουσα συμπεριφορά είναι η κατανομή του βάρους που βρίσκεται στο ιδανικό 50:50, τη στιγμή που το κέντρο βάρους το Honda e βρίσκεται μόλις 500 χλστ. από το έδαφος.

2020 Honda e

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]