Στο «σφυρί» σπάνιο Honda S2000 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Μόλις 625 αντίτυπα βγήκαν στην παραγωγή και ένα εξ' αυτών δημοπρατείται. Δείτε πόσα χρήματα έχει πιάσει μέχρι στιγμής ένα Honda S2000 CR με 2.047 χλμ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της παραγωγής του θρυλικού πλέον Honda S2000, οι Ιάπωνες δημιούργησαν μία ειδική έκδοση. Ονομάστηκε Club Racer και διατέθηκε σε μόλις 625 αντίτυπα. Αυτές τις ημέρες ένα από αυτά δημοπρατείται.

Το Honda S2000 CR παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη το 2007 και αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» ενός μοντέλου που δε γνώρισε αντικαταστάτη. Μάλιστα, το συγκεκριμένο είναι βαμμένο με το «Rio Yellow Pearl», ένα χρώμα με το οποίο κυκλοφόρησαν οι 140 μονάδες. Είναι μοντέλο του 2008 και έχει διανύσει μόλις 2.047 χιλιόμετρα, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται σπάνιο Renault Clio Williams σαν καινούριο


Σε αντίθεση με τον γνωστό 2λιτρο F20C κινητήρα, η συγκεκριμένη έκδοση εξοπλίζεται με τον F22C. Ο συγκεκριμένος κινητήρας βρίσκεται κάτω από το καπό όλων των Honda S2000 AP2, είναι υπερκυβισμένος στα 2.157 κ.εκ. και αποδίδει 241 ίππους. Στο Club Racer συναντάμε κρεμαγιέρα με μικρότερο βήμα, πιο σφικτή ανάρτηση και πιο άκαμπτο πλαίσιο.

Στο αισθητικό κομμάτι, οι διαφορές είναι αρκετές. Αρχικά υπάρχει «hard-top» οροφή, ένα εντυπωσιακό bodykit και ανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας. Επιπλέον, στο πίσω μέρος συναντάμε μία μεγάλη αεροτομή που συμβάλλει στην αύξηση της κάθετης δύναμης κατά 40%. Άλλη μία διαφοροποίηση σε σχέση με το «απλό» Honda S2000 είναι οι σκουρόχρωμες 17άρες ζάντες αλουμινίου με μαύρα μπουλόνια.

Διαβάστε επίσης: Όταν οι Ιάπωνες βελτιώνουν το Honda Civic Type R

Το αυτοκίνητο δημοπρατείται από τον οίκο «Bring A Trailer» και η τιμή του έχει ήδη ξεπεράσει τα 60.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία και περισσότερες φωτογραφίες από το ιαπωνικό μοντέλο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.