Τουρκία: Κατηγορίες σε 7 άτομα για την απόδραση του Carlos Ghosn

Κατηγορίες σε επτά άτομα άσκησαν Τούρκοι εισαγγελείς για τη διαφυγή του πρώην CEO της συμμαχίας Renault–Nissan–Mitsubishi, Carlos Ghosn, από την Ιαπωνία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Carlos Ghosn

Σύμφωνα με την είδηση που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, Τούρκοι εισαγγελείς άσκησαν δίωξη σε τέσσερις πιλότους, δύο αεροσυνοδούς αλλά και ένα διευθυντικό στέλεχος αεροπορικής εταιρίας, καθώς φαίνεται ότι βοήθησαν τον πρώην πρόεδρο και CEO της συμμαχίας Renault–Nissan–Mitsubishi, να διαφύγει από την Τουρκία (ερχόμενος από την Ιαπωνία) και να φτάσει στο Λίβανο με αεροπλάνο. Οι πιλότοι και το στέλεχος κατηγορούνται για παράνομη μεταφορά ατόμου και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος επειδή δεν ανέφεραν το έγκλημα στις αρχές.

Η αστυνομία της Τουρκίας είχε προχωρήσει στις συλλήψεις των κατηγορούμενων που εργάζονται στην τούρκικη αεροπορική εταιρία MNG Jet στις 2 Ιανουαρίου. Η ίδια η αεροπορική εταιρία ανέφερε τότε ότι δύο από τα αεροσκάφη της είχαν χρησιμοποιηθεί παράνομα και είχε προχωρήσει σε ανάλογες μηνύσεις.

Το πρώην μεγάλο αφεντικό της συμμαχίας που θεωρείτο μέχρι τότε ένας από τους ισχυρότερους άνδρες στην αυτοκινητοβιομηχανία, είχε συλληφθεί και κρατούνταν στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων. Η σύλληψη είχε πραγματοποιηθεί έπειτα από εσωτερική λογιστική έρευνα της Nissan στα οικονομικά της στοιχεία, με τον Ghosn να φέρεται να είχε προχωρήσει και σε κατάχρηση περιουσιακών στοιχείων των Ιαπώνων για ιδίο όφελος.


Ο Βραζιλιάνος που έχει παράλληλα και γαλλική και λιβανέζικη υπηκοότητα, είχε καταφέρει να διαφύγει από την Ιαπωνία όπου βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, πετώντας από τη χώρα με τελικό προορισμό το Λίβανο, στον οποίο έχει προχωρήσει σε αρκετές επενδύσεις, ενώ έχει και έπαυλη. Εκεί βρίσκεται μέχρι σήμερα καθώς του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Στην απόκρυψη των οικονομικών στοιχείων φέρεται να εμπλέκεται και η σύζυγος του Carole Ghosn, για την οποία οι Ιάπωνες έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης με τον Ghosn να απορρίπτει αυτές τις κατηγορίες ως ψευδείς, όπως και τις κατηγορίες που ασκούνται για τον ίδιο. Αναφέρει ότι όλα έγιναν λόγω “πραξικοπήματος” για την ανατροπή του και για να σταματήσει η συγχώνευση της Nissan με τη Renault, ενώ κατηγορεί την Ιαπωνική κυβέρνηση και τις Αρχές για εις βάρος του συνωμοσία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]