Αντισηπτικό μέσα στο αυτοκίνητο. Υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς; (+video)

Μπορεί ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό να προκαλέσει πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, τώρα που έρχεται το καλοκαίρι; Υπάρχει τεκμηριωμένη απάντηση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η καθημερινότητά μετά την εμφάνιση του COVID-19 έχει αλλάξει καθολικά. Τα μέτρα αυτοπροστασίας και ατομικής καθαριότητας είναι σημαντικά, με αποτέλεσμα το αντισηπτικό να χρησιμοποιείται κατά κόρον.

Διαβάστε επίσης: Θα πάρκαρες στον ήλιο για να σκοτώσεις τον COVID-19;

Ίσως να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ, αλλά τίθεται πλέον ένα σοβαρό ερώτημα. Μπορούμε να αποθηκεύουμε το αντισηπτικό μέσα στο αυτοκίνητο; Μήπως στους καυτούς μήνες του καλοκαιριού υπάρχει πιθανότητα πρόκλησης πυρκαγιάς ή ακόμα και έκρηξης;


Ο καθηγητής Reinaldo Bazito του Ινστιτούτου Χημείας του Πανεπιστημίου στο Σάο Πάολο είναι ξεκάθαρος στην απάντησή του. Αναφέρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν αποθηκεύουμε μέσα στο αυτοκίνητο ένα μικρό μπουκαλάκι με αντισηπτικό. Βέβαια, για μέγιστη ασφάλεια θα πρέπει να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τις ακτίνες του ήλιου (π.χ. ταμπλό).

Καλοκαίρι & αυτοκίνητο: Πως καταπολεμάμε τις υψηλές θερμοκρασίες

Εξηγεί ότι το υγρό στη φιάλη εκρήγνυται αν εκτεθεί σε θερμοκρασία που αγγίζει τους 150 βαθμούς Κελσίου. Τέτοια τιμή είναι αδύνατο να αναπτυχθεί μέσα σε ένα όχημα ακόμα και σε συνθήκες υπερβολικού καύσωνα. Βέβαια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι εκτεθειμένο. Η αποθήκευση σε κάποια θήκη, ή στο ντουλαπάκι του συνοδηγού είναι ασφαλής επιλογή.

Παρ΄όλα αυτά, αξίζει να δείτε ένα ενδιαφέρον video και να παραδειγματιστείτε από αυτό. Τονίζει ότι ακόμα και ένα μπουκαλάκι νερού είναι ικανό να δημιουργήσει πύρινη εστία στο εσωτερικό του οχήματος. Βέβαια, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Πρέπει οι ακτίνες του ήλιου να το χτυπούν με συγκεκριμένη γωνία και να λειτουργήσει ως μεγεθυντικός φακός που κατευθύνει τις ακτίνες του ήλιου σε ένα σημείο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.