McLaren 600LT Spider

Η McLaren παρουσίασε και επισήμως την 600LT Spider, η οποία αποτελεί όπως είναι λογικό την ανοικτή έκδοση της 600LT.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν λίγο καιρό η McLaren παρουσίασε την 600LT η οποία φέρει μία σειρά από αλλαγές που την καθιστούν πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Σειρά αυτή τη φορά πήρε η αντίστοιχη ανοικτή έκδοση, η οποία φέρει δίπλα στην κωδική της ονομασία τη λέξη Spider, που προσδιορίζει το ανοικτό αμάξωμά της.

Η McLaren 600LT Spider έχει και αυτή με τη σειρά της νέο body kit από ανθρακονήματα (παράγει 100 κιλά κάθετης δύναμης στα 250 χλμ./ώρα), ενώ ανθρακονήματα συναντάμε και σε άλλα μέρη του αμαξώματος. Γεγονός που έχει μειώσει το βάρος του βρετανικού supercar κατά 80 κιλά, σε σχέση με την κανονική έκδοσή του. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, την εξέλιξη και κατασκευή του αυτοκινήτου έχει αναλάβει το τμήμα MSO (McLaren Special Operations). Προκειμένου μάλιστα να το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο από ότι είναι του έχει προσθέσει διπλές κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης, πάνω από τον κινητήρα.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό της 600LT Spider, με κυριότερες τα… πολεμικά μπάκετ καθίσματα νέου σχεδιασμού, την εντονότερη παρουσία ανθρακονημάτων και την ύπαρξη σχετικού λογότυπου χαμηλά στο πλαίσιο, που εμφανίζεται μόλις ανοίξει η πόρτα.  


Αφήνοντας τα της εμφάνισης και της αεροδυναμικής περνάμε στο τεχνικό κομμάτι. Εκεί συναντάμε τον 3.8 λτ. V8 βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 600 ίππους (από αυτό το νούμερο προέρχεται και η ονομασία του αυτοκινήτου) και 620 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόλις 2,9 δλ. το 0-200 χλμ./ώρα σε 8,4 δλ. και η τελική ταχύτητα είναι στα 325 χλμ./ώρα.

Το κόστος της McLaren 600LT Spider στην Αγγλία είναι 201.500 λίρες (228.000 ευρώ περίπου) και μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου η βρετανική μάρκα προσφέρει και μαθήματα οδήγησης σε πίστα, στον τυχερό ιδιοκτήτη!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]