Lewis Hamilton – Valentino Rossi: Εδώ που είσαι ήμουν (άραγε;)

Ο ένας με έξι πρωταθλήματα F1 και ο άλλος με εννέα παγκόσμιους τίτλους στη μοτοσυκλέτα αποτελούν ήδη «ιερά τέρατα» του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Χάρη στον κοινό τους χορηγό – όπως είθισται άλλωστε, ακόμη και για τους υπερπρωταθλητές – ο Lewis Hamilton και ο Valentino Rossi αντάλλαξαν πριν από λίγο καιρό ρόλους. Ο μεν εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής F1 ανέλαβε να οδηγήσει τη Yamaha YZRM1, την περσινή εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του μεγάλου Ιταλού αναβάτη. Ο δε Rossi κάθισε στο κάθισμα της MercedesAMG F1 W08 EQ Power+, το μονοθέσιο με το οποίο ο Hamilton κατέκτησε τον τέταρτο προσωπικό του τίτλο, το 2017.

Διαβάστε ακόμη: 15 Παγκόσμιοι τίτλοι σε μια βόλτα

Εν είδει εναρκτήριας παρατήρησης, θα έλεγε κάποιος ότι ο Valentino είχε σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι του Lewis, ασχέτως εάν το όλο γεγονός δεν είχε συναγωνιστικό χαρακτήρα μα ήταν μια απλή έμμεση διαφήμιση. Όπως και να ‘χει, όμως, ο «γιατρός» γνωρίζει πολλά περισσότερα γύρω από την οδήγηση ενός μονοθεσίου F1, σε σύγκριση με ό,τι σκαμπάζει ο Hamilton από μοτοσυκλέτες και δη κορυφαίας κλάσης, όπως μια Yamaha προδιαγραφών και επιδόσεων MotoGP.


Ας μην ξεχνάμε ότι ο Rossi, πριν από 6-7 χρόνια, είχε φτάσει ένα βήμα πριν διακόψει τη φαντασμαγορική του καριέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών για να γίνει οδηγός F1 πλήρους απασχόλησης. Είχε οδηγήσει, άλλωστε, σε τουλάχιστον επτά διαφορετικές δοκιμές, καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να εξοικειωθεί με τη Formula 1. Την ίδια στιγμή, η Ferrari προσπαθούσε να αξιολογήσει σωστά, όχι μόνο τις ικανότητες του Rossi, αλλά και τις κοινές μελλοντικές τους προοπτικές.

Λέγεται ότι ο Michael Schumacher είχε εντυπωσιαστεί από τους χρόνους του Rossi, τελικά όμως η Ferrari δεν ήταν έτοιμη να τον εμπιστευθεί πλήρως. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των Κόκκινων είχε προτείνει στον Vale να περάσει ένα προπαρασκευαστικό στάδιο, σε ρόλο οδηγού δοκιμών και αγωνιζόμενου με κάποια άλλη ομάδα, δορυφορική της Ferrari. Ο Rossi ήθελε να αγωνιστεί απευθείας με τη Scuderia – και κάπου εκεί λύθηκε ο αρραβώνας.

Από τη δική του πλευρά, ο Hamilton είχε δοκιμάσει μια αγωνιστική Superbike και, ευτυχώς για όλους, δεν είχε κάποια πτώση, όπως εκείνη στην οποία είχε τραυματιστεί στον αυχένα ο Michael Schumacher. Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός είχε ασχοληθεί και με τους αγώνες μοτοσυκλέτας στη διάρκεια της αποχώρησής του από τη Formula 1. Επομένως, οι επίγονοί του Schumi αποδεικνύονται πολύ πιο συνετοί από εκείνον: Διότι ούτε ο Rossi θα εγκατέλειπε τη μοτοσυκλέτα για την F1 και βέβαια ούτε ο Hamilton για τα superbike ή τα MotoGP.

Το «ποτέ δεν είναι αργά», εν προκειμένω δεν ισχύει. Κι ακόμη λιγότερο το «ποτέ δεν είναι νωρίς» για μεταπηδήσεις από τους δύο στους τέσσερις τροχούς και αντιστρόφως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.