Πλήρως λειτουργικό κιβώτιο CVT από Lego (+video)

Γνωρίζετε πως λειτουργεί το κιβώτιο CVT; Ένας εύκολος τρόπος να καταλάβετε την αρχή λειτουργίας του είναι αυτό το video με τη Lego συσκευή εν δράσει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Lego Technic μας έχει αποδείξει στη μακροχρόνια ιστορία της ότι μερικά πλαστικά τουβλάκια αρκούν για να δημιουργηθούν απίστευτες κατασκευές, άλλες φορές απλές και άλλες φορές περίπλοκες.

Διαβάστε επίσης: Το Group B ξανά ζωντανεύει μέσα από τα Lego 

Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο υπό κλίμακα, το οποίο έχει κατασκευαστεί από Lego τουβλάκια. Παίρνει κίνηση από μία ηλεκτρική μονάδα ισχύος και το σημαντικότερο στοιχείο του είναι το πλήρως λειτουργικό σύστημα μετάδοσης. Εξοπλίζεται με κιβώτιο CVT και δίνεται η καλύτερη ευκαιρία να καταλάβετε τι είναι το κιβώτιο με συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση μετάδοσης, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του.


Το CVT έχει δύο άξονες που συνδέονται με τις τροχαλίες. Πάνω σε αυτές κυλά ένας ιμάντας, που στην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα απλό λαστιχάκι. Έτσι, η σχέση μετάδοσης μεταβάλλεται συνεχώς με τη βοήθεια ενός μηχανισμού.

Lego: Σπάνια Lamborghini από 3.696 τουβλάκια (+video)

Όπως θα δείτε και στο video από το κανάλι «Sariel’s LEGO Workshop», η σχέση μετάδοσης κυμαίνεται στις ακραίες τιμές της από 4:1 έως 1:4. Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του δημιουργού και να δείτε περισσότερες Lego δημιουργίες του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.