Το Group B ξανά ζωντανεύει μέσα από τα Lego

Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο του ένας φωτογράφος δημιουργώντας με Lego θρυλικές στιγμές από τις ειδικές του Group B...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Group B ξεκίνησε από τη FIA το 1982, μας χάρισε μοναδικές στιγμές και μυθικά αυτοκίνητα. Κάποιες σκηνές του παγκόσμιου πρωταθλήματος, με πρωταγωνιστή το Audi Sport Quattro S1, αναβίωσαν μέσα από εντυπωσιακές κατασκευές με lego τουβλάκια.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι πραγματικές. Τόσο η λήψη, όσο και η δημιουργία του σκηνικού έγινε από τον φωτογράφο του περιοδικού Evo, Dominic Fraser. To αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικό και στους παλιότερους θα δημιουργήσει σίγουρα μία νοσταλγία για εκείνη την εποχή.

Φτιάξε το δικό σου τηλεκατευθυνόμενο Suzuki Jimny από τουβλάκια Lego (+videos)


«Υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες δράσης του Group B που θαυμάζω εδώ και δεκαετίες. Σκέφτηκα ότι πρέπει να εκφράσω τη λατρεία μου για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και το αγωνιστικό της Audi», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος. Επιπλέον συμπλήρωσε ότι τα Lego ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποτυπώσει αυτές τις μοναδικές σκηνές.

Το δυσκολότερο σημείο ήταν η δημιουργία των σκηνικών. Ενδεικτικά, για τη φωτογραφία του άλματος του Audi χρησιμοποίησε πετονιές, ενώ το χιόνι αποτυπώθηκε πολύ ρεαλιστικά με λίγο αλεύρι. Μετά το Group B, επόμενος στόχος του Dominic Fraser είναι να αναδημιουργήσει μερικές εικόνες ενός αγωνιστικού Mini Couper της δεκαετίας του ’60.

Διαβάστε επίσης: Μια απίστευτη Ferrari Testarossa από LEGO Technic

Όπως όλοι μας, έτσι και ο ίδιος, εύχεται να μην προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του και να λήξει η περιπέτεια που ζούμε με τον COVID-19. Οφείλουμε πάντως να του αναγνωρίσουμε ότι αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο της καραντίνας με τον πιο παραγωγικό τρόπο.

Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε τον λογαριασμό του στο Instagram, ώστε να μην χάσετε τις μελλοντικές του δημιουργίες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.