Μαθήματα στάθμευσης με… αυτοκινούμενο Lego (+video)

Σίγουρα ένα πολύ χρήσιμο δώρο για αρκετούς εκεί έξω. Ώρα για μάθημα στάθμευσης με το αυτοκινούμενο όχημα από τουβλάκια Lego...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lego

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πολύ χρήσιμο δώρο για συγγενείς και φίλους. Το αυτοκινούμενο Lego αποτελεί μία έξυπνη συσκευή για μερικά μαθήματα στάθμευσης. Πάμε να το γνωρίσουμε, αλλά να δούμε και τις τροποποιήσεις που μπορεί να δεχθεί για να παρκάρει κυριολεκτικά παντού.

Διαβάστε επίσης: Πως λειτουργεί το χειροκίνητο κιβώτιο; LEGO κατασκευή δίνει την καλύτερη απάντηση (+video) 

Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, ο έλεγχος του οχήματος γίνεται μέσω χειριστηρίου. Μάλιστα, μας είναι αρκετά γνώριμο αφού προέρχεται από την κονσόλα PlayStation της Sony. To μάθημα στάθμευσης ξεκινά και, σταδιακά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Βέβαια, βελτιώνονται και οι ικανότητες του συστήματος διεύθυνσης, το οποίο φτάνει στο σημείο να στρίβει έως και 90 μοίρες.


Καθώς ο διαθέσιμος χώρος ελαττώνεται, το αυτοκινούμενο Lego αποκτά και σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης. Οι πίσω τροχοί πλέον μπορούν να στρίψουν, ώστε η στάθμευση να γίνει ακόμα πιο εύκολη. Υπενθυμίζουμε ότι τέτοιο σύστημα υπάρχει και σε πραγματικά αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα η ογκώδεις Mercedes S-Class, ώστε να διευκολύνονται οι ελιγμοί.

Ακολουθεί το ενδιαφέρον video από το δημοφιλές κανάλι “Brick Technology”. Ώρα να απολαύσουμε μανούβρες!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.