BMW M5 Competion: Ανανεωμένη και με 625 ίππους (+video)

H ανανεωμένη BMW M5 μόλις παρουσίαστηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό της. Ας την γνωρίσουμε στην... απλή και στην Competition εκδοσή της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η BMW μόλις παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της M5, η οποία έχει να επιδείξει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Ας δούμε λοιπόν τα κυριότερα χαρακτηριστικά της ανανεωμένης BMW M5 που αφορούν και την M5 Competition φυσικά.

Δείτε ακόμη: Μεγάλη δημοσκόπηση για την εμφάνιση της νέας BMW Σειρά 4. Σας άρεσε ή όχι; Τι μας απαντήσατε

– Ο κινητήρας 4.4 λτ. V8 τεχνολογίας BMW M TwinPower Turbo παράγει 600 ίππους στην BMW M5 και 625 ίππους στην BMW M5 Competition.


– Το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic διατίθεται στάνταρ, όπως το σύστημα τετρακίνησης M xDrive, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον ρύθμιση 2WD που καθιστά το αυτοκίνητο πισωκίνητο.

– Με νέα αμορτισέρ από την BMW M8 Gran Coupé και νέες ρυθμίσεις πλαισίου, η BMW M5 Competition υπόσχεται βελτιωμένα δυναμικά, οδικά χαρακτηριστικά.

– Η BMW M5 Competition είναι κατά επτά χιλιοστά χαμηλότερη από την BMW M5.

– Η BMW M5 επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα σε 11,1 δευτερόλεπτα. Η BMW M5 Competition είναι πιο γρήγορη με 0-100 χλμ/ώρα σε 3,3 δλ. και 0-200 χλμ.ώρα σε 10,8 δευτ.

– Η μεγαλύτερη κεντρική οθόνη των 12,3” προβάλλει ευανάγνωστες πληροφορίες για πολυάριθμες λειτουργίες των συστημάτων δυναμικής οδήγησης και του BMW M xDrive.

– Η νέα λειτουργική φιλοσοφία δύο διακοπτών στην κεντρική κονσόλα προέρχεται από την BMW M8. Από το μπουτόν M Mode ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιεί τα προφίλ ROAD και SPORT. Το μπουτόν Setup τον μεταφέρει απευθείας στο μενού της κεντρικής οθόνης, όπου μπορεί να επιλέγει εξατομικευμένες ρυθμίσεις για το σύστημα κίνησης και το πλαίσιο. Η BMW M5 Competition προσφέρει επίσης TRACK mode.

– Τα μεταλλικά χρώματα Brands Hatch Grey και Motegi Red είναι νέα, όπως και οι χρωματικές προτάσεις της BMW Individual, Tanzanite Blue II metallic, Aventurine Red II metallic και matt Frozen Bluestone metallic. Το Champagne Quartz metallic έχει μετονομαστεί σε Alvit Grey metallic.

– Οι ζάντες 20 ιντσών M με διπλές ακτίνες σε γυαλιστερό Orbit Grey γνωστές από την BMW M8 διατίθενται τώρα προαιρετικά.

– Τα στάνταρ συνθετικά φρένα M μπορούν να παραγγέλνονται με δαγκάνες βαμμένες σε High-gloss Black ή High-gloss Red, εναλλακτικά αντί του υπάρχοντος μπλε.

– Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από 120.900 ευρώ για την BMW M5 και 129.900 ευρώ για την BMW M5 Competition.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]