Έρευνα: Σύστημα keyless, η «Αχίλλειος πτέρνα» των νέων μοντέλων (+video)

Τα συστήματα Keyless έχουν αποδειχθεί ήδη αρκετά ευάλωτα. Πώς παραβιάζονται και ποιες εταιρείες καταφέρνουν να θωρακίζονται καλύτερα;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κλοπές αυτοκινήτων Μ. Βρετανία ασύρματα

Όσοι είστε κάτοχοι σχετικά καινούριου μοντέλου, σίγουρα θα γνωρίζετε τι είναι το σύστημα «keyless». Αυτό που ίσως δε θα γνωρίζετε είναι ότι αυτοκίνητα που εξοπλίζονται με αυτό το σύστημα μπορούν να κλαπούν πολύ εύκολα.

Video σοκ: Τόσο απλά κλέβουν ένα αυτοκίνητο

Ο οργανισμός ADAC έχει πραγματοποιήσει τεράστια έρευνα που αποδεικνύει πως μόλις ελάχιστα αυτοκίνητα προστατεύονται επαρκώς. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι keyless είναι το σύστημα όπου ο οδηγός δε χρειάζεται να πατήσει κουμπί του χειριστηρίου για να ξεκλειδώσει το όχημα. Επίσης, απουσιάζει και η παραδοσιακή θέση του κλειδιού, αφού έχει αντικατασταθεί πλέον από το κουμπί έναρξης του κινητήρα.


Όπως καταλαβαίνετε, η λειτουργία ενός τέτοιου κλειδιού γίνεται απλά με τις εκπομπές σήματος. Δηλαδή το αυτοκίνητο «αντιλαμβάνεται» ότι ο κάτοχος πλησίασε και ξεκλειδώνει. Αυτό εκμεταλλεύονται και οι επίδοξοι ληστές, οι οποίοι ενισχύουν το σήμα του κλειδιού, «μπερδεύουν» το αυτοκίνητο σχετικά με την πραγματική θέση του φυσικού κλειδιού και εισέρχονται στο αυτοκίνητο.

Ο οργανισμός ADAC περιγράφει τον τρόπο που δρουν οι κλέφτες και, όπως θα δείτε στο video, είναι πιο απλός απ’ όσο νομίζετε. Ένας ενισχυτής σήματος είναι αρκετός, ώστε η συχνότητα του απομακρυσμένου κλειδιού να μεταφερθεί μέχρι το αυτοκίνητο και οι κλέφτες να αποχωρήσουν σαν κύριοι.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνει τα σύγχρονα αυτοκίνητα ευάλωτα σε κλοπή; Τι πρέπει να προσέχουμε

Γι΄αυτό συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες να μην αποθηκεύουν τα κλειδιά κοντά σε παράθυρα ή εξωτερικούς τοίχους. Μόλις παραβιαστεί το αυτοκίνητο, ο κλέφτης θα μπορέσει να κινηθεί όσο μακριά του επιτρέπει το καύσιμο που υπάρχει στο ντεπόζιτο. Αν δεν σβήσει τον κινητήρα στον ανεφοδιασμό, θα μπορέσει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο. Η όλη διαδικασία αποδεικνύεται πως μπορεί να γίνει με μόλις έναν ενισχυτή σήματος ραδιοφώνου των 100 ευρώ.

Η μεγάλη έρευνα σχετικά με τα keyless συστήματα πραγματοποιήθηκε σε 360 οχήματα. Στη σχετική λίστα θα δείτε ότι ελάχιστα αυτοκίνητα κατάφεραν να «αμυνθούν». Πρόκειται για αυτοκίνητα της Land Rover και της Jaguar, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και η νέα γενιά Volkswagen Golf εξοπλίζεται με «θωρακισμένο» σύστημα keyless που δε μπορεί παραβιαστεί τόσο εύκολα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.