Καρό σημαία στα Matrix Led του νέου Audi RS3

Το νέο Audi RS3 θα ξεχωρίζει από τα μικρότερα «αδελφάκια» του ακόμα και στα φώτα. Δείτε το μοτίβο καρό σημαίας που θα σχηματίζουν τα Matrix Led...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει ελάχιστες ημέρες από την πρώτη γνωριμία μας με το νέο Audi A3 στην Ελλάδα. Ήδη όμως το έδαφος προετοιμάζεται για την έλευση του κορυφαίου Audi RS3.

Audi: Με V8 κινητήρα βενζίνης και 507 ίππους τα SQ7 και SQ8

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για επίσημες φωτογραφίες και πληροφορίες, αλλά η εικόνα που διέρρευσε μας αποκαλύπτει μία πολύ ξεχωριστή λεπτομέρεια. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα της σκληροπυρηνικής έκδοσης θα είναι Matrix Led και θα απεικονίζουν μία καρό σημαία. Η φωτογραφία που βλέπετε δημοσιεύθηκε από τον ισπανική ιστοσελίδα αυτοκινήτων «Periodis Del Motor».


Πιο συγκεκριμένα, στην φωτογραφία βλέπουμε ότι κάθε μία από τις εκδόσεις θα έχει φωτιστικά σώματα με τα δικά της γραφικά. Ασφαλώς το σχήμα της καρό σημαίας δε θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου αλλού πέρα από την κορυφαία έκδοση. Στις βασικές εκδόσεις, οι προβολείς Matrix Led θα ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό. Φέρουν έναν ψηφιακό πίνακα με 5×3 τμήματα Led που θα σχηματίζουν το αντίστοιχο μοτίβο για την εκάστοτε έκδοση.

Το νέο Audi RS3 με τους 400+ ίππους θα αποκαλυφθεί προς τα τέλη του 2021, ενώ λίγο νωρίτερα θα αποκαλυφθεί το S3 των 310 ίππων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.