To Jimny επιστρέφει

Τις εκθέσεις της Suzuki στην χώρα μας κοσμεί πλέον το πολυαναμενόμενο Jimny. Δείτε την τιμή εκκίνησης του μικρού offroader.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το νέο Suzuki Jimny, το πολυαναμενόμενο τετρακίνητο off-roader, το οποίο για περισσότερο από 40 χρόνια παραμένει πρωταγωνιστής στην κατηγορία των 4×4 οχημάτων, τώρα επιστρέφει με ανανεωμένο χαρακτήρα, πιο δυναμική εμφάνιση και μεγάλες εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις, ενώ έχει ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση του στην Ελλάδα.

Από τότε που το πρώτο Jimny έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 1970, άλλαξε τους όρους της κατηγορίας των 4×4. Το συμπαγές τετρακίνητο όχημα αποτελούσε ανέκαθεν το σημείο αναφοράς των 4WD της Suzuki και για τον λόγο αυτό επιβραβεύτηκε από αθρόες πωλήσεις σε όλη την υφήλιο. Το νέο Suzuki Jimny κινεί ένας ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρων απόδοσης 102 ίππων και ροπής 130 Nm και συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων που στέλνει την κίνηση, υπό νορμάλ συνθήκες, στους πίσω τροχούς. Διατίθεται επίσης και με αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων.


Να σημειώσουμε εδώ ότι είναι εφοδιασμένο με το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης AllGrip Pro, ενώ η επιλογή της υποπολλαπλασιαστικής σχέσης δεν γίνεται πια μέσω πλήκτρων στο ταμπλό, αλλά με την παραδοσιακή τοποθέτηση ενός χειροκίνητου λεβιέ στο πάτωμα, πίσω από εκείνον του κιβωτίου.

Η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης GL, η οποία διαθέτει και κορυφαίο βασικό εξοπλισμό, του νέου Suzuki Jimny αρχίζει από 16.270 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θωμάς «μύρισε» τον κόσμο του αυτοκινήτου στα μέσα της δεκαετίας του ’70 ζωγραφίζοντάς τα και στο τέλος της, τα άγγιξε στις Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Μετά, όλα μπήκαν στην σωστή σειρά… Σπούδασε υπολογιστές, αλλά τους «πάρκαρε» για την δημοσιογραφική πένα, αρχίζοντας το 1986. Έχει εργαστεί σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες, έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις και Χαλκιδικής, αλλά και αγωνιστικών ομάδων. Μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας Traction από το 2007, έχει διαχρονικό του μότο, ότι «αγώνες αυτοκινήτου θα υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι». Μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων.

E-mail: [email protected]