Νέα Ferrari 296 GTB, η πρώτη υβριδική της νέας εποχής (+video)

Η Ferrari προχώρησε στην παρουσίαση της νέας 6κύλινδρης Ferrari 296 GTB, του πρώτου υβριδικού μοντέλου ευρείας παραγωγής στην ιστορία της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 296 GTB 2021

Η νέα κεντρομήχανη Ferrari 296 GTB (Gran Turismo Berlinetta) είναι το πρώτο 6κύλινδρο υβριδικό μοντέλο δρόμου που φέρει το σήμα της εταιρίας από το Maranello και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα συστήματα κίνησης των μοντέλων ευρείας παραγωγής της, χωρίς φυσικά θυσίες στη σήμα κατατεθέν απόδοση τους.

Το νέο supercar των Ιταλών έχει μήκος 4.565 χλστ. με το πλάτος και το ύψος του να φτάνουν στα 1.958 και 1.187 χλστ. αντίστοιχα. Παράλληλα το μεταξόνιο φτάνει στα 2.600 και είναι 50 χλστ. πιο κοντό σε σχέση με τις υπάρχουσες κεντρομήχανες Ferrari για μεγαλύτερη ευελιξία στη δυναμική οδήγηση, ενώ το βάρος περιορίζεται στα 1.470 κιλά παρά την ύπαρξη της μπαταρίας ιόντων λιθίου και του ηλεκτρικού κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Νέα Ferrari 812 Competizione και επίσημα (+video)


Η νέα Ferrari 296 GTB είναι plug-in υβριδική και αποδίδει συνολικά 830 ίππους χάρη στον ολοκαίνουριο τρίλιτρο bi-turbo V6 των 663 ίππων με περιεχόμενη γωνία κυλίνδρων στις 120 μοίρες που συνδυάζεται με ηλεκτρικό κινητήρα 167 ίππων. Σύμφωνα με τους Ιταλούς η νέα berlinetta τους μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 25 χιλιόμετρα με ταχύτητες έως 135 χλμ./ώρα. Η κίνηση φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα των Ιταλών όπως είναι η SF90 Stradale αλλά και η Roma, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 7.45 Kwh.

Χάρη και στη μέγιστη ροπή των 740 Nm τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 2,9 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 7,3 δεύτερα, με την τελική να ξεπερνά τα 330 χλμ./ώρα. Εντυπωσιακή είναι και η απόσταση ακινητοποίησης από τα 200 χλμ./ώρα αφού η 296 GTB χρειάζεται μόλις 107 μέτρα…

Διαβάστε επίσης: Το νέο Ferrari F1 τιμόνι για e-gaming είναι εντυπωσιακό (+video)

Η μεγάλη περιεχόμενη γωνία των κυλίνδρων επέτρεψε στους μηχανικούς της ιταλικής εταιρίας να τοποθετήσουν τους δύο υπερσυμπιεστές της IHI ανάμεσα στους κυλίνδρους σε μια θέση που είναι ιδανική για την ψύξη των εναλλακτών, ενώ το κιβώτιο φέρει το δικό του ψυγείο. Ο καυτός αέρας “δραπετεύει” από το πάτωμα του αυτοκινήτου ώστε να μην μειωθεί η αποτελεσματικότητα των intercoolers.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην αεροδυναμική της 296 GTB με ενεργά αεροδυναμικά “βοηθήματα” (βλ. πίσω αεροτομή) που δεν βελτιώνουν μόνο την αεροδυναμική αντίσταση αλλά και την κάθετη δύναμη που ασκείται στις υψηλές ταχύτητες. Σύμφωνα με την ιταλική εταιρία η πίσω αεροτομή μπορεί να παράγει 360 κιλά κάθετης δύναμης στα 250 χλμ./ώρα αν έχει επιλεχθεί και το προαιρετικό πακέτο “Assetto Fiorano” που μειώνει το συνολικά βάρος κατά 15 κιλά.

Μάθετε περισσότερα για τη plug-in υβριδική Ferrari της νέας εποχής στο ακόλουθο επίσημο video της παρουσίασης της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.