Porsche 911 Turbo S με «ρωσική καταγωγή» και πολύ carbon

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 84 κομμάτια carbon συνθέτουν αυτή την Porsche 911 Turbo S που βελτιώθηκε από Ρώσους. Το αποτέλεσμα σίγουρα εντυπωσιακό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η «TopCar Design» είναι ένας οίκος που εδρεύει στη Ρωσία και ειδικεύεται στη βελτίωση γερμανικών μοντέλων. Αυτή τη φορά, το νέο της project βασίστηκε στην ολοκαίνουρια Porsche 911 Turbo S με την κωδική ονομασία 992 και αποτελείται συνολικά από 83 ανθρακονημάτινα κομμάτια.

Διαβάστε επίσης: H Porsche 928 δεν είναι 911…

Η εικονιζόμενη Porsche ονομάζεται Carbon Edition Stinger GTR και θα δημιουργηθεί σε μόλις 13 αντίτυπα, με τα τρία να έχουν ήδη προπωληθεί. Όπως μπορούμε να δούμε και στις πρώτες εξωτερικές φωτογραφίες, όλα τα πάνελ του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από carbon, από τις πόρτες και τους καθρέφτες μέχρι το εντυπωσιακό bodykit. Η επιβλητική εξωτερική εικόνα ολοκληρώνεται με κίτρινες λεπτομέρειες, που απαντώνται σε αρκετά σημεία του αμαξώματος, όπως για παράδειγμα στις δαγκάνες των φρένων.


Στο ίδιο μοτίβο θα βρίσκεται και η καμπίνα του αμαξώματος, για την οποία ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει ακόμη φωτογραφικό υλικό. Λαμβάνοντας υπόψιν, όμως, την προηγούμενη 991.2 Stinger GTR Carbon Edition, συμπεραίνουμε ότι αμέτρητες carbon λεπτομέρειες θα υπάρχουν και εκεί.

Εννοείται πως ο ρωσικός οίκος «Topcar Design» δεν έδωσε έμφαση αποκλειστικά στο αισθητικό κομμάτι. Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την ισχύ της Carbon Edition Stinger GTR, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεπερνά και τους 800 ίππους, δεδομένου ότι η απόδοση του προκατόχου άγγιζε τους 750 ίππους.

Κάπου εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην εργοστασιακή της μορφή, η Porsche 911 Turbo S αποδίδει 650 ίππους και 800 Nm ροπής από έναν υπερτροφοδοτούμενο, εξακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3,7 λίτρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.