Peugeot 908 Hybrid4: Υβριδική καταδίκη

Το 908 Hybrid4 κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Peugeot. Όχι μόνο διότι ήταν τεχνολογικά προηγμένο, αλλά κυρίως διότι δεν έτρεξε ποτέ στο Λε Μαν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 908 Hybrid4

To 2022 η Peugeot σκοπεύει να επιστρέψει στους αγώνες, μία δεκαετία αφ’ ότου οι Γάλλοι, πιεζόμενοι από τα βεβαρημένα οικονομικά στοιχεία του ομίλου PSA, ματαίωναν κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Το 2012, όταν η Peugeot προσπαθούσε να περιορίσει τις ζημίες των περίπου 800 εκατ. ευρώ, διέκοψε το πρόγραμμα της συμμετοχής της στο Λε Μαν και τους παρόμοιους αγώνες αντοχής, εξοικονομώντας περί τα 50 εκατ. ευρώ. Το άμεσο «θύμα» αυτής της εξέλιξης ήταν ένα εξαιρετικά φιλόδοξο και τεχνολογικά προηγμένο πρωτότυπο, το Peugeot 908 Hybrid4.

Πέρα από τη μελέτη για τη μέγιστη αεροδυναμική απόδοση του τελικού του σχήματος, το συγκεκριμένο αγωνιστικό όχημα ήταν εφοδιασμένο με έναν κινητήρα ντίζελ 3,7 λίτρων, σε διάταξη V8. Αλλά το ξεχωριστό του πλεονέκτημα ήταν το υβριδικό σύστημα ανάκτησης ενέργειας τύπου KERS (Kinetic Energy Recovery System), όπως στη Formula 1.


Στο 908 είχαν ενσωματωθεί μπαταρίες ιόντων λιθίου για την αποθήκευση της ενέργειας κατά τη φάση της πέδησης. Το σύστημα είχε τη δυνατότητα να ενισχύει την απόδοση του θερμικού κινητήρα με επιπλέον 60kW ή 80 ίππους.

Το αιφνίδιο «λουκέτο» στην Peugeot Sport χτύπησε τους τεχνικούς της ομάδας για το Λε Μαν σε φάση δημιουργικού παροξυσμού, καθώς τελειοποιούσαν τα επιμέρους στοιχεία του περίπλοκου μηχανισμού ανάκτησης ενέργειας. Πίστευαν ότι θα μπορούσαν να παραγάγουν ένα όχημα εφάμιλλο ή και ανώτερο των πρωτοτύπων της Audi, τα οποία κυριαρχούσαν.

Μάλιστα, οι Γάλλοι είχαν καταφέρει να περιορίσουν τόσο πολύ το επιπλέον βάρος των υβριδικών υποσυστημάτων, ώστε το 908 υπολειπόταν κατά 30 κιλά του ελάχιστου επιτρεπόμενου βάρους και έπρεπε να δεχτεί έρμα ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές για το Λε Μαν.

Τελικά, όμως, κανένα από τα επιτεύγματα των ανθρώπων της Peugeot δεν έμελλε να αξιοποιηθεί στην πίστα. Ο τρόμος μπροστά στην κατακραυγή για τις επερχόμενες 60.000 απολύσεις εργαζομένων έπνιξε το υβριδικό 908 στη λησμονιά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.