Alfa Romeo Giulia και Stelvio σε νέα έκδοση “6C Villa d’Este”

Με έμπνευση από την Alfa Romeo 6C 2500 SS του 1949 η ιταλική εταιρία παρουσία μια νέα έκδοση για τις Giulia και Stelvio ονόματι "6C Villa d’Este".

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulia και Stelvio 6C Villa d’Este

Άνοιξη του 1949. Στη φημισμένη λίμνη του Como της Β. Ιταλίας, στον φημισμένο διαγωνισμό καλλιστείων Concorso d’Eleganza di Villa d’Este νικήτρια ήταν η Alfa Romeo 6C 2500 SS Coupé, με το σχεδιασμένο από την Touring αμάξωμα να εκφράζει απόλυτα την αισθητική και το πνεύμα δυναμισμού και κομψότητας της ιταλικής εταιρίας. Με την έμπνευση να προέρχεται από αυτό το μοντέλο, η Alfa Romeo παρουσίασε την έκδοση “6C Villa d’Este” για τις Giulia και Stelvio, θυμίζοντας μας την πλούσια κληρονομία της, εφαρμόζοντας στα νέα της μοντέλα, μια σειρά στοιχείων από το θρυλικό μοντέλο που σαγήνευσε το κοινό στη λίμνη Como πριν από επτά και πλέον δεκαετίες.

Διαβάστε επίσης: Αμιγώς ηλεκτρικά τα μοντέλα της Alfa Romeo μέχρι το 2027

Αποτελώντας ένα από τα τελευταία μοντέλα παραγωγής της Alfa Romeo με πλαίσιο τύπου σκάλας, μόλις 36 αντίτυπα της 6C 2500 SS “Villa d’Este” κατασκευάστηκαν, αποτελώντας έναν συνδυασμό μηχανολογικής αρτιότητας και απαράμιλλου ιταλικού στιλ.


Οι Giulia και Stelvio μοιράζονται ένα επίσης εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει αποδοτικούς Turbo κινητήρες βενζίνης και diesel, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, άξονα μετάδοσης από ανθρακονήματα, ανάρτηση Alfa LINKTM, αλλά και προηγμένο σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα απεικόνισης της απόδοσης του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον των παραπάνω, οι συλλεκτικές “6C Villa d’Este“, μας έρχονται με την ειδική κόκκινη βαφή που θυμίζει το κλασσικό μοντέλο, τροχούς αποκλειστικής σχεδίασης 19 (Giulia) και 21 (Stelvio) ιντσών, στοιχεία νίκελ στα παράθυρα, αλλά και δερμάτινο σαλόνι σε μπεζ χρώμα και ανάγλυφο το όνομα της ειδικής σειράς.

Διαβάστε επίσης: Η Alfa Romeo Giulia GTAm ταξιδεύει με το πλάι σε “παραμυθένια” διαδρομή (+video)

Ο δεσμός της Alfa Romeo και της Villa d’Este ξεκινά από τις αρχές του 20ου αιώνα, μέσω της σύνδεσης της πόλης του Μιλάνο –γεννέτηρας της μάρκας- με τη λίμνη του Como, μιας περιοχής άμεσα συνυφασμένης μέχρι και σήμερα με το αριστοκρατικό ιταλικό στιλ. Παρά το ότι σήμερα η εστίαση της αυτοκινητοβιομηχανίας μεταφέρθηκε στα αυτοκίνητα παραγωγής και το Concorso d’Eleganza αποτελεί τη νοσταλγική ανάμνηση μιας εποχής που δεν θα ξανάρθει πια, η Villa d’Este συνεχίζει να αποτελεί το σημείο που τα κλασσικά μοντέλα και τα πρωτότυπα της Alfa Romeo συνεχίζουν να γοητεύουν το κοινό, αλλά και να κερδίζουν βραβεία, συνεχίζοντας αυτή τη μακρά παράδοση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.