Η εταιρεία που “σαρώνει” στα επαγγελματικά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Για έβδομη συνεχή χρονιά, παραμένει πρώτη στον τομέα των επαγγελματικών στην Ευρώπη, ενώ παρόμοια πορεία καταγράφει και στην Ελλάδα. Δείτε ποια μάρκα είναι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford επαγγελματικά

“Ψήφο εμπιστοσύνης” στα επαγγελματικά μοντέλα της Ford εξακολουθεί να δίνει τόσο η ελληνική αγορά, όσο και η ευρωπαϊκή. Ford Ranger και Transit είναι οι “πρωταγωνιστές” σε αυτό το “success story” της εταιρείας με σήμα το μπλε οβάλ.

Διαβάστε επίσης: Toyota Hilux και Ford Ranger “κοντράρονται” σε χωμάτινο τερέν (+video)

Ξεκινώντας από την ευρωπαϊκή αγορά, το κοινό δείχνει την προτίμησή του στα επαγγελματικά μοντέλα της Ford στέλνοντάς την στην πρώτη θέση της κατάταξης για 7η συνεχή χρονιά. Στη χρονιά που διανύουμε έχει καταφέρει να κατακτήσει μερίδιο αγοράς της τάξης του 14,6% (+3% από την δεύτερη εταιρεία). Σημαντικός παράγοντας σε αυτή την επιτυχημένη πορεία στον τομέα των επαγγελματικών είναι η πρώτη θέση του Ford Ranger στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με μερίδιο που ξεπερνά το 30%.


Παρόμοια πορεία καταγράφεται και επί ελληνικού εδάφους, όπου η Ford παραμένει η No1 εταιρεία στα επαγγελματικά κατακτώντας μερίδιο 16,5% μέσα στους πρώτους 8 μήνες της χρονιάς (Ιανουάριος – Αύγουστος). Οι ταξινομήσεις επαγγελματικών μοντέλων Ford στην Ελλάδα κατέγραψαν αύξηση που φτάνει ποσοστιαία το 44% σε σχέση την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Πιο συγκεκριμένα, το Ford Ranger πέτυχε θεαματική αύξηση που φτάνει το 67% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, ενώ εξαιρετική είναι και η δυναμική των υπόλοιπων επαγγελματικών μοντέλων, με το Transit Connect να καταγράφει αύξηση 17%, το Transit Courier 14% και το Transit Custom 69%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.