Video Tesla: Οι δοκιμές πρόσκρουσης ένα βήμα παραπέρα

Τα αυτοκίνητα της Tesla συγκαταλέγονται ανάμεσα στα ασφαλέστερα της αγοράς παγκοσμίως με την ομάδα εξέλιξης των Αμερικανών να πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αν και μετρά μόλις λίγα χρόνια ως κατασκευαστής η Tesla έχει καταφέρει από την αρχή της παραγωγής της να δημιουργήσει αυτοκίνητα που αποσπούν υψηλότατες αξιολογήσεις στις δοκιμές πρόσκρουσης, όχι μόνο στο “σπίτι” της, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των δοκιμών που πραγματοποιεί ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP.

Δείτε επίσης – Ηλεκτρικό crash test: VW ID.6 Crozz vs. Tesla Model Y (+video) 

Για την εξέλιξη των μοντέλων τους οι άνθρωποι της Tesla αναφέρουν ότι σε γενικές γραμμές τα crash tests και οι αξιολογήσεις που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο βασίζονται σε πολύ συγκεκριμένα σενάρια, τα οποία αποτελούν πρόβλημα για την εξέλιξη της ασφάλειας. Τα ίδια τα μοντέλα της Tesla έρχονται να δώσουν την απάντηση πάνω σε αυτό αφού οι δεκάδες αισθητήρες που ενσωματώνουν στη σχεδίαση τους, σε συνδυασμό με τα συστήματα καταγραφής δυνάμεων που φέρουν, βοηθούν τους Αμερικανούς να σχεδιάσουν ασφαλέστερα αυτοκίνητα και ηλεκτρονικά συστήματα που αποδίδουν καλύτερα σε πραγματικές συνθήκες.


Κανένα ατύχημα δεν είναι ίδιο, σύμφωνα με την Tesla (και όχι μόνο) και αυτός είναι ο λόγος που η αμερικάνικη εταιρία πραγματοποιεί δοκιμές πρόσκρουσης οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στην αξιολόγηση οργανισμών όπως είναι οι αμερικάνικοι NHTSA και ο IIHS, αλλά και ο δικός μας Euro NCAP, αλλά αποτελούν ένα συνηθισμένο “καθημερινό” σενάριο. Έτσι τα ηλεκτρονικά συστήματα των αυτοκινήτων της μπορούν να αναγνωρίσουν πιο γρήγορα έναν τύπο ατυχήματος και να προσαρμόσουν μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου την ταχύτητα που θα ανοίξουν οι αερόσακοι αλλά και το πώς θα ενεργοποιηθούν οι ζώνες ασφάλειας.

Δείτε επίσης: Tesla Model S αντιμέτωπο με νερό βάθους δύο μέτρων. Θα τα καταφέρει; (+video)

Μία από αυτές τις δοκιμές, μια πλάγια πρόσκρουση ενός Tesla με ένα pick up που βρίσκει πολύ μπροστά το μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, όπου θα ακούσετε και τους ανθρώπους της εταιρίας να δίνουν περισσότερες εξηγήσεις για τη φιλοσοφία τους που “βλέπει” πέρα από τις περιορισμένες δοκιμές των οργανισμών, με στόχο να δημιουργηθούν όσο το δυνατόν πιο ασφαλή αυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.