Είσαι έτοιμος για την ηλεκτροκίνηση; Η Mercedes έχει την απάντηση!

Η Mercedes με τις ηλεκτρικής δημιουργίες της φέρνει το μέλλον στο παρόν! Είσαι όμως έτοιμος για ηλεκτροκίνηση; Κατέβασε την εφαρμογή που ετοίμασε και δες την απάντηση

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes EQ

Η Mercedes διαχρονικά και παραδοσιακά είναι η μάρκα που ηγείται της αυτοκίνησης και αυτό δεν αφορά αποκλειστικά το αυτοκίνητο αλλά και τις τεχνολογίες που το περιβάλλουν. Προφανώς λοιπόν και στις μέρες μας, όπου όλα αλλάζουν και πλέον η ηλεκτροκίνηση κερδίζει διαρκώς έδαφος και φαίνεται πιο έτοιμη από ποτέ να πάρει την αυτοκίνηση από το χέρι για το επόμενο μεγάλο βήμα της, η γερμανική μάρκα είναι ηγέτιδα και μάλιστα ποικιλοτρόπως.

Η Mercedes έχει μία ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η οποία απαρτίζεται από τις EQA, EQB, EQC, EQE, EQS ενώ διαθέτει ακόμη και την EQV που είναι επαγγελματικό van. Μάλιστα στο μέλλον θα δούμε και άλλα ηλεκτρικά μοντέλα από την γερμανική μάρκα ακόμη και σε off road κατηγορίες όπως η ηλεκτρική έκδοση της G-Class (την γνωρίσαμε ως Concept EQG).

Δεν μένει όμως μόνο στα μοντέλα, καθώς προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες και προνόμια που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, για να κάνουν τη μετάβασή σας στην εποχή της ηλεκτρικής κινητικότητας πιο εύκολη από ποτέ. Σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε πλήρως από τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντάς σας άμεση και απρόσκοπτη πρόσβαση σε ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Ανακαλύψτε εδώ τα πλεονεκτήματα αυτά.


Και όλα αυτά χωρίς η γερμανική μάρκα να αδιαφορεί για την βιωσιμότητα του πλανήτη, καθώς φροντίζει να πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα. Συγκεκριμένα, εφαρμόζει τα πλεονεκτήματα της ανανεώσιμης ενέργειας στην κινητικότητα. Στη Mercedes EQ, η βιωσιμότητα ξεπερνάει την εξάλειψη εκπομπής ρύπων και την υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων. Στηρίζουν έμπρακτα την κυκλική οικονομία και την ανταποδοτικότητα, εφαρμόζοντας διαρκώς καινοτόμες τεχνολογίες. Έτσι, από το 2022, όλα τα εργοστάσια της Mercedes-Benz παγκοσμίως θα ηλεκτροδοτούνται μόνο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παράλληλα η φιλοδοξία της Mercedes είναι μέχρι το 2039 ο στόλος νέων οχημάτων να έχει ουδέτερο ισοζύγιο CO2. Ταυτόχρονα, από το ανακυκλωμένο πλαστικό μέχρι τις ανανεώσιμες πρώτες ύλες, με περισσότερα από 100 βιώσιμα εξαρτήματα, η σχεδιαστική φιλοσοφία των μοντέλων EQ εκφράζει την ιδέα της σύγχρονης, βιώσιμης πολυτέλειας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το όραμα της Mercedes.

Φαίνεται λοιπόν πως στη Mercedes είναι έτοιμη και φέρνουν το μέλλον στο σήμερα. Εσύ όμως είσαι έτοιμος για το μέλλον; Ακόμη και για αυτό η γερμανική μάρκα έχει την απάντηση. Αυτή λέγεται EQ Ready και προσφέρει ένα ψηφιακό test drive ηλεκτρικής οδήγησης. Η νέα εφαρμογή σας βοηθά να αποφασίσετε εάν είστε έτοιμοι για τη μετάβαση στη νέα σειρά ηλεκτρικών οχημάτων EQ και υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων της Mercedes-Benz. Συγκρίνετε το σημερινό, συμβατικό σας αυτοκίνητο με διάφορα οχήματα από την γκάμα της μάρκας και ανακαλύψτε εάν ταιριάζουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα μετακινήσεων. Η Mercedes έχει ετοιμάσει για εσάς μια 7ήμερη δοκιμασία, για να γνωρίσετε τα οφέλη της οδήγησης ενός ηλεκτρικού οχήματος. Τι σημαίνει αυτό; Ο αλγόριθμός της εφαρμογής θα υπολογίζει τις προσωπικές σας ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια, λαμβάνοντας υπόψη διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως οι εξωτερικές θερμοκρασίες και ο προσωπικός τρόπος οδήγησης. Η εφαρμογή σας ενημερώνει καθημερινά για τις διαθέσιμες υποδομές φόρτισης στις διαδρομές που διανύετε. Μετά από 7 ημέρες θα έχετε τα τελικά αποτελέσματα. Είστε έτοιμοι; Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ για android και εδώ για iPhone και θα έχετε την δική σας απάντηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.