Mercedes-AMG GT R Roadster με 317 χλμ./ώρα τελική

Η Mercedes-AMG παρουσίασε την GT R Roadster η οποία εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της και την τεχνολογική της αρτιότητα, θα κατασκευαστεί όμως σε μόλις 750 μονάδες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο Affalterbach, έδρα της Mercedes-AMG, όποτε παρουσιάζουν ένα νέο μοντέλο όλος ο κόσμος αναστατώνεται. Και όχι άδικα, αφού κάθε Mercedes-AMG έχει αρκετούς λόγους για να μας κάνει να… ενθουσιαστούμε.

Εξαίρεση αυτού του κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελεί φυσικά και το νέο δημιούργημα της Mercedes-AMG, η GT R Roadster. Τουναντίον μάλιστα, αφού πρόκειται για ένα από τα εντυπωσιακότερα μοντέλα της γερμανικής μάρκας.

Περιορισμένη σε μόλις 750 μονάδες, η AMG GT Roadster (η ανοικτή έκδοση της Coupe, η οποία έκανε την εμφάνισή της πριν από τρία χρόνια) έχει κάτω από το μακρύ καπό της τον θηριώδη 4.0 λτ. V8 διπλοτούρμπινο κινητήρα βενζίνης, που αποδίδει 585 ίππους στις 6.250 σ.α.λ. και 700 Nm ροπής από τις 2.100 έως και τις 5.500 σ.α.λ. (όπως ακριβώς συμβαίνει και στην αντίστοιχη Coupe έκδοση). Τιμές που, σε συνδυασμό και με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, διπλού συμπλέκτη, χαρίζουν στο γερμανική roadster βάρους 1.635 κιλών 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δλ. και τελική ταχύτητα 317 χλμ./ώρα.


Το πισωκίνητο roadster χρησιμοποιεί τετραδιεύθυνση, προκειμένου να εξασφαλίζει ακόμη καλύτερα οδικά χαρακτηριστικά, ανεξαρτήτως ταχύτητας. Έτσι, οι πίσω τροχοί στρίβουν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή στην οποία βρίσκονται οι εμπρός, σε ταχύτητες έως και 100 χλμ./ώρα. Από 100 χλμ./ώρα και πάνω οι πίσω τροχοί ακολουθούν την κατεύθυνση των εμπρός. Έτσι, σε συνδυασμό και με τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, βελτιστοποιείται το κράτημα ανεξαρτήτως ταχύτητας.

Εμφανισιακά, η roadster εκδοχή της Mercedes-AMG GT R Roadster, δεν έχει να επιδείξει ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με την Coupe έκδοσή της, εκτός φυσικά από την απουσία μεταλλικής οροφής, η οποία έχει αντικατασταθεί από μαλακή, ηλεκτρικά ανοιγόμενη. Αυτή αποτελείται από τρία διαφορετικά στρώματα (μαγνήσιο, ατσάλι, αλουμίνιο), τα οποία βοηθούν ώστε να μείνει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου χαμηλά αλλά και να βελτιωθεί η ηχομόνωση και η θερμομόνωσή της. Φυσικά δεν περνούν απαρατήρητα στοιχεία όπως η σταθερή αεροτομή, οι προφυλακτήρες με τους μεγάλους αεραγωγούς, η μάσκα με τις 15 κάθετες, χρωμιωμένες γρίλιες, ο αεροδυναμικός διαχύτης και οι κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό της Mercedes-AMG GT R Roadster δεσπόζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και η οθόνη για το σύστημα πολυμέσων 10.25 ινστών στο κέντρο του ταμπλό. Ο πίνακας οργάνων έχει ειδικά γραφικά AMG σε τρεις διαφορετικές απεικονίσεις (Classic, Sporty και Supersport). Εντυπωσιακό όμως είναι και το τριάκτινο τιμόνι AMG Performance Steering Wheel, το οποίο έχει επίπεδο κάτω μέρος, χειριστήρια για τον έλεγχο επιμέρους λειτουργιών του αυτοκινήτου αλλά και έναν κυκλικό διακόπτη με οθόνη υγρών κρυστάλλων, για τη ρύθμιση του AMG TRACTION CONTROL (εννέα διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης). Φυσικά υπάρχει και το AMG DYNAMIC SELECT, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα από έξι οδηγικά προφίλ. Αυτά είναι τα Slippery, Comfort, Sport, Sport plus, Race και Individual.

Η Mercedes-AMG GT R Roadster πραγματοποιεί την επίσημη εμφάνισή της αυτές τις ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]