Ford: Δες το αυτοκίνητο σου όπου και αν βρίσκεσαι (+video)

Η Ford φέρνει στην Ελλάδα την πρωτοποριακή υπηρεσία Video Check και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να δουν το αυτοκίνητο τους όπου και αν βρίσκονται.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην εποχή όπου οι ψηφιακές τεχνολογίες πρωταγωνιστούν προσφέροντας απλόχερα σε όλους πρωτόγνωρες ανέσεις και ευκολίες μέσα από την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου, ενός tablet ή του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή, η Ford εισάγει στη χώρα μας την καινοτόμο υπηρεσία “Video Check”.

Διαβάστε επίσης – Ford: Αυτά είναι τα ηλεκτρικά πλάνα της εταιρείας

Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις αστείρευτες δυνατότητες της τεχνολογίας, η υπηρεσία Video Check της Ford δίενι στους πελάτες την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν από “πρώτο χέρι” και με κάθε λεπτομέρεια για την ακριβή κατάσταση του αυτοκινήτου τους, όπου και αν βρίσκονται. Με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Ford αποστέλλουν στους πελάτες ένα μαγνητοσκοπημένο video ώστε να μπορούν να έχουν μια πλήρη και σαφή εικόνα για το αυτοκίνητό τους.


Στη συνέχεια οι πελάτες λαμβάνουν μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Video Check της Ford μια ηλεκτρονική αναφορά που αποτυπώνει με ένα απλό σύστημα τριών χρωμάτων την κατάσταση υγείας του οχήματος, καθώς και μια προσφορά για τυχόν επισκευές στα σημεία που χρειάζεται. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να αποφασίσουν με σιγουριά για τις όποιες επισκευές επιθυμούν και να γνωρίζουν με ακρίβεια και διαφάνεια τη χρέωση για αυτές.

Διαβάστε επίσης: Προηγμένες λύσεις φόρτισης για τα PHEV και BEV μοντέλα της Ford

Το σύστημα ενημέρωσης των πελατών για την κατάσταση υγείας του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω των σημάνσεων “κόκκινο”, “κίτρινο” και “πράσινο“. Το “κόκκινο” σημαίνει ότι το όχημά χρειάζεται άμεση ενέργεια διευθέτησης καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι ασφαλές για οδήγηση. Αν και μπορεί να μην είναι αναγκαία η άμεση αποκατάσταση, η σήμανση “κίτρινο” υποδεικνύει στον πελάτη ζητήματα στο αυτοκίνητό του που χρειάζεται να διευθετηθούν ώστε σε βάθος χρόνου να απολαμβάνει σημαντική εξοικονόμηση τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα. Τέλος, η επισήμανση “πράσινο” σημαίνει ότι το όχημά δεν χρειάζεται καμία απολύτως διευθέτηση, επισκευή ή αποκατάσταση έως και την επόμενη προγραμματισμένη συντήρησή του.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία Video Check διατίθεται στη χώρα μας στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Ford που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.