Γάμος αλά… “Fast and Furious” για την κυρία Toretto

Πιστή στις ιδέες της! Η Mia Toretto που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το Fast and Furious παντρεύτηκε και το νυφικό αυτοκίνητο ήταν αυτό που έπρεπε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fast And Furious

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός Jordana Brewster. Πρόκειται για την Mia Toretto, αδερφή του Dominic Toretto στην ταινία Fast and Furious και οι εικόνες από τον γάμο κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο λόγος; Ασφαλώς το νυφικό αυτοκίνητο, το οποίο ακολουθεί πιστά την φιλοσοφία της ταινίας μέσα από την οποία η Αμερικανίδα κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί το εργοστασιακό Mitsubishi Eclipse του “The Fast and the Furious” (+video)

Όπως βλέπετε στις σχετικές εικόνες που δημοσιεύθηκαν στο Instagram, η Mia Toretto χρησιμοποίησε για νυφικό αυτοκίνητο ένα Acura Integra GS-R του 1994. Πρόκειται για το μοντέλο που συνοδηγούσε με τον αδικοχαμένο συνάδερφό της στα γυρίσματα της ταινίας. Βέβαια δεν πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο, μιας και εκείνο που είχε χρησιμοποιηθεί καταστράφηκε σε ένα ατύχημα λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων.


Λίγο πιο δίπλα βρέθηκε και το Acura NSX της Mia, είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην αρχή της ταινίας Fast Five, ενώ το κόκκινο Mazda RX-7 που βλέπετε είναι μοντέλο του 1993 και ανήκει στον Vin Diesel.

 Πηγή εικόνων: Instagram 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.