Αυτή είναι η νέα Mercedes EQE SUV με έως 626 ίππους (+video)

Ακόμα πιο πλούσια γίνεται η γκάμα των ηλεκτρικών με την έλευση της νέας Mercedes EQE SUV. Προσφέρεται με αυτονομία έως 590 χλμ., αλλά και σε πανίσχυρες AMG εκδόσεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes EQE SUV

Ιδιαίτερη έμφαση στα ηλεκτρικά SUV έχει δώσει η γερμανική εταιρεία, η οποία προσφέρει επιλογές από την μικρότερη EQA, μέχρι την κορυφαία EQS SUV. Αυτή τη φορά, στην έκθεση του Παρισιού παρουσίασε την Mercedes EQE SUV, η οποία προσφέρεται και σε δύο “hardcore” εκδόσεις με την υπογραφή της AMG και ισχύ έως 626 ίππους.

Το νέο μοντέλο διακρίνεται για τις μεγάλες του διαστάσεις, με το μήκος να αγγίζει τα 4.863 χλστ., το πλάτος τα 1.940 και το ύψος τα 1.686 χλστ. Σε σχεδιαστικό επίπεδο, σήμα κατατεθέν είναι η LED λωρίδα που ενώνει τα εμπρός φωτιστικά σώματα, αλλά και η χαρακτηριστικά μάσκα. Η τελευταία, στην περίπτωση της AMG έκδοσης φέρει κάθετες γραμμές. Οι λιτές γραμμές συνεχίζονται και στο πίσω μέρος, εκεί όπου και πάλι συναντάμε την LED λωρίδα να ενώνει τα φωτιστικά.

Περνάμε στο εσωτερικό, εκεί όπου επικρατεί η απόλυτη ψηφιακή “πανδαισία”. Αιτία αποτελεί ασφαλώς η γνωστή μας πλέον ενιαία οθόνη “MBUX Hyperscreen”, ένα ενιαίο πάνελ με πλάτος 1.410 χλστ., το οποίο καλύπτει σχεδόν δυόμιση τετραγωνικά μέτρα (2,432 τ.). Όσο για τους χώρους, η Mercedes ανακοινώνει 520 λτ. για τις αποσκευές, τα οποία μπορούν να γίνουν  1.675 με την αναδίπλωση των καθισμάτων.


Πάμε στις διαθέσιμες εκδόσεις, με την βάση της γκάμας να ονομάζεται EQE SUV 350 και να αποδίδει 292 ίππους και 565 Nm ροπής (κίνηση στον πίσω άξονα). Ακολουθεί η 350 4Matic με δεύτερο μοτέρ και συνδυαστική ισχύ 292 ίππων και 765 Nm ροπής. Συνεχίζουμε με την έκδοση 500 4Matic των 407 ίππων και 858 Nm ροπής. Στην κορυφή υπάρχουν οι τετρακίνητες AMG εκδόσεις EQE 43 και EQE 53 με 475 ίππους (858 Nm ροπής) και 626 ίππους (950 Nm ροπής) αντίστοιχα.

Πάμε και στις πηγές τροφοδοσίας που σε κάθε έκδοση πρόκειται για μπαταρία χωρητικότητας 90,6 kWh. Όσο για την αυτονομία, αυτή μπορεί να φτάσει έως τα 590 χλμ. στην πισωκίνητη, βασική έκδοση σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.