Σύγχρονο Peugeot 205 GTi με σεβασμό στο παρελθόν

Αύξηση ισχύος στα επίπεδα ενός σύγχρονου hot-hatch, αλλά και βελτίωση σε οδηγικό επίπεδο. Μία ονειρική μετατροπή του Peugeot 205 GTi...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 205 GTi Tolman Edition 2022

Το restomod, η βελτίωση παλιότερων αυτοκινήτων με σύγχρονα μέσα και εξαρτήματα όχι μόνο δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά γνωρίζει δεύτερη άνθιση τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερες εταιρείες να ασχολούνται με τις εν λόγω μετατροπές.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό Peugeot e-208 των 136 ίππων

Αυτό κάνει και η βρετανική Tolman Engineering, τα “έργα” της οποίας έχουν τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της απίστευτης προσοχής στη λεπτομέρεια που δίνει στις δημιουργίες της.


Μια από αυτές είναι και το Peugeot 205 GTi που βλέπετε στις οθόνες σας, το οποίο φέρει το σήμα “Tolman Edition” έχοντας δεχτεί τις βελτιώσεις των Βρετανών για τη δημιουργία ενός πραγματικά καυτού hatchback, το οποίο σέβεται παράλληλα το ένδοξο παρελθόν του, ενώ μπορεί εύκολα να επανέλθει στην αυθεντική του κατάσταση.

Για την εμφάνισή του 205 GTi, οι άνθρωποι της Tollman ήθελαν να μείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στο αυθεντικό και δεν έκαναν παρά ελάχιστες κοσμητικές αλλαγές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι άφησαν το αμάξωμα στην τύχη του αφού το 3θυρο μοντέλο της Peugeot βάφτηκε από την αρχή και δέχτηκε και νέα αντιδιαβρωτική προστασία.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί σπάνιο Peugeot 205 T16 με ελάχιστα χιλιόμετρα

Στον τομέα του κινητήρα οι Βρετανοί χρησιμοποίησαν όλες τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει από τη συμμετοχή τους σε αγώνες BTCC και WRC και βελτίωσαν τον 16βάλβιδο κινητήρα σε όλα τα σημεία που έπρεπε. Μεταξύ άλλων, βελτίωσαν την κεφαλή, άλλαξαν την κεντρική ηλεκτρονική μονάδα με καινούργια, με το γκάζι να είναι πλέον ηλεκτρονικό, ενώ νέο είναι και το σύστημα εξαγωγής.

Μετά και από τις περιποιήσεις που δέχτηκε ο εν σειρά ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος των 1,9 λίτρων η απόδοσή του ανέβηκε από τους 130 εργοστασιακούς ίππους και τα 160 Nm ροπής στους 203 και τα 216 Nm.

Η σημαντική αύξηση στην απόδοση οδήγησε και σε ανάλογη βελτίωση των επιδόσεων. Με βάρος κάτω από 900 κιλά, το ελαφρύ γαλλικό hatchback ολοκληρώνει πλέον τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα (από 7,8 δλ.), ενώ η τελική ταχύτητα ανέβηκε από τα 206 στα 225 χλμ./ώρα.

Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί αφού το 205 GTi φέρει πλέον σύγχρονα ελατήρια και αμορτισέρ της Bilstein, νέα αντιστρεπτική στο πίσω μέρος αλλά και υποβοήθηση στο τιμόνι. Για εκείνους που θέλουν ακόμη περισσότερα στο τομέα της συμπεριφοράς υπάρχει διαθέσιμο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της Quaife, όπως και σύστημα πέδησης από την AP Racing.

Στο εσωτερικό βλέπουμε νέες επενδύσεις στην καμπίνα και τα καθίσματα αλλά και διακριτικές αλλαγές που κάνουν τη διαφορά την καθημερινότητα, όπως είναι ο LCD πίνακας πληροφοριών του οδηγού με τις αναλογικές ενδείξεις, τα ηλεκτρικά παράθυρα αλλά και το νέο σύστημα ήχου που προσφέρει bluetooth συνδεσιμότητα.

Το εσωτερικό μπορεί βέβαια να έρθει ακόμη πιο κοντά στα προσωπικά γούστα του ενδιαφερόμενου, με τη σύγχρονη μονάδα air condition να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές και τις τιμές για την μετατροπή της Tollman να ξεκινούν από τα διόλου ευκαταφρόνητα 63.500 ευρώ χωρίς φόρους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.