Αυτά είναι τα 42 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής (+video)

Στον στόλο της Περιφέρειας Αττικής προστίθενται 42 ολοκαίνουρια, ηλεκτρικά μοντέλα. Δείτε ποια είναι και την αυτονομία τους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Στην Περιφέρεια Αττικής προστέθηκαν πλέον 42 καινούρια ηλεκτροκίνητα οχήματα, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου της. Πρόκειται για Peugeot e208 και e2008, τα οποία προορίζονται για τους επόπτες Υγείας, τους ελεγκτές των υπηρεσιών Μεταφορών και Ανάπτυξης αλλά και για τους υπαλλήλους που προβαίνουν σε ελέγχους διαπίστωσης των επιπέδων ασφάλειας στο οδικό δίκτυο, αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Σχετικά με τα Peugeot e-208 και e-2008
Και τα δύο εξοπλίζονται με ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 136 ίππων και μέγιστης ροπής 260 Nm.  Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μπαταρία υψηλής τάσης, με την χωρητικότητά της να αγγίζει τις 50 kWh. Κάπως έτσι, η αυτονομία διαμορφώνεται στα 340 χλμ. σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP. Σχετικά με τους χρόνους φόρτισης, μέσω μονοφασικής πρίζας τύπου Schuko σε οικιακό δίκτυο απαιτούνται 31 ώρες για πλήρη φόρτιση. Ο χρόνος μειώνεται στις μόλις 7,5 ώρες με χρήση Wallbox 7,4 kW, ενώ σε ταχυφορτιστή αρκούν τα 30 λεπτά για φόρτιση μέχρι το 80%. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις δοκιμές μας στα Peugeot e-208 και e-2008 αντίστοιχα.


Δηλώσεις Περιφερειάρχη:
“Νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί η Περιφέρεια Αττικής, προχωρώντας σε άλλη μία πρωτοποριακή και καινοτόμα πρωτοβουλία, προμηθεύει όλες τις ελεγκτικές της υπηρεσίες με 42 ολοκαίνουρια ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Μία απόφαση που αποδεικνύει έμπρακτα αφενός την προτεραιότητα που δίνουμε στη διαμόρφωση των απαιτούμενων συνθηκών προκειμένου οι υπάλληλοι μας να επιτελούν με ασφάλεια το έργο τους, αξιοποιώντας σύγχρονα μέσα. Αφετέρου την ισχυρή βούληση μας για την υλοποίηση πολιτικών που είναι φιλικές στο περιβάλλον”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.