Αυτά είναι τα νέα Ford της ΕΥΔΑΠ

Δείτε τα νέα επαγγελματικά οχήματα Ford τα οποίο προστίθενται στον στόλο της ΕΥΔΑΠ, έπειτα από την δωρεά της ERGOTRAK.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η Ford Trucks παρέδωσαν τρία νέα, υπερσύγχρονα καδοφόρα τριαξονικά οχήματα, μοντέλο 3542D 6X4, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6, για τον στόλο της ΕΥΔΑΠ.

Τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με κινητήρα FOrd Ecotorq 12,7 λτ. αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6. Χαρακτηριστικό των κινητήρων Ecotorq είναι η αυξημένη ροπή και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, χάρη στην χρήση υπερσυμπιεστών VGT και FGT και με ανθεκτικές πολλαπλές εξατμίσεις που επιτρέπουν τη λειτουργία ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες καυσαερίων. Επίσης, διαθέτουν βελτιστοποιημένο σύστημα ψύξης για όλες τις μεταβλητές του κινητήρα ώστε να απορρίπτεται η θερμότητα και να παρέχεται η καλύτερη δυνατή απόδοση και οικονομία. Τέλος η αντλία νερού δύο σταδίων που διαθέτουν, παρέχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η συνεργασία Ford Trucks και ERGOTRACK είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στην Ελλάδα. Η σειρά προϊόντων Ford Trucks περιλαμβάνει φορτηγά διαξονικά και πολυαξονικά, κατάλληλα για όλες τις χρήσεις, φορτηγά εθνικών και διεθνών μεταφορών, χωματουργικά και τράκτορες, σε διάφορες εκδόσεις κινητήρων από 330 έως 500 ίππους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr