Αυτά είναι τα νέα “λιοντάρια” της Ελληνικής Αστυνομίας

Νέα, μεγάλη ενίσχυση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας. Δείτε τα 63 νέα οχήματα που παρέλαβε για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
περιπολικά

Στην περαιτέρω ενίσχυση του στόλου της προχώρησε η Ελληνική Αστυνομίας, παραλαμβάνοντας 63 νέα οχήματα. Στην πλειονότητά τους είναι μάρκας Peugeot (υπάρχουν και κάποια Citroen), φέρουν υπηρεσιακό χρωματισμό και θα καλύψουν ανάγκες σε περιοχές της Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα 25 επιβατικά οχήματα αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατανέμονται σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία. Τα 34 ειδικά οχήματα μεταγωγής κρατουμένων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω του κρατικού προϋπολογισμού θα κατανεμηθούν σε υπηρεσίες επιφορτισμένες με αρμοδιότητες μεταγωγής κρατουμένων.

Επιπλέον, τέσσερα οχήματα μεταφοράς κάτω των δέκα ατόμων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης θα κατανεμηθούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.


Με την προσθήκη των οχημάτων, αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται σημαντικά η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.