Αυτά είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία για το 2019

Ο Euro NCAP ανακοίνωσε τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα για το 2019 ανά κατηγορία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους νικητές ανά κατηγορία λοιπόν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
euroncap crash test

Θα έχετε δει ήδη πως εδώ στο traction.gr έχουμε ανακοινώσει τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα για εμάς και τα παιδιά μας το 2019, αλλά και τα αυτοκίνητα με τα καλύτερα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας.

Πλέον είναι η σειρά του Euro NCAP να ανακοινώσει τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία. Όπως λέει ο ίδιος ο οργανισμός, οι βαθμολογίες ανά μοντέλο δεν είναι συγκρίσιμες μεταξύ τους παρά μόνο αν βρίσκονται στην ίδια κατηγορία. Έτσι είναι σημαντικό να ανακοινώνει κάθε χρόνο τους νικητές της εκάστοτε κατηγορίας.

Διαβάστε εδώ για το αυτοκίνητο με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας στην Ελλάδα


Ας δούμε λοιπόν τους διακριθέντες για το 2019, σύμφωνα πάντοτε με τον ανεξάρτητο, ευρωπαϊκό οργανισμό ασφάλειας και την κατηγοριοποίηση που ο ίδιος κάνει στα μοντέλα που δοκιμάζονται.

Καλύτερο Supermini: Audi A1 & Renault Clio

Καλύτερο Mικρό Oικογενειακό: Mercedes CLA

Καλύτερο Mικρό Eκτός Δρόμου/MPV: Subaru Forester

Καλύτερο Υβριδικό/Ηλεκτρικό: Tesla Model 3

Καλύτερο Μεγάλο Οικογενειακό: Tesla Model 3 & BMW Σειρά 3

Καλύτερο Μεγάλο Εκτός Δρόμου: Tesla Model X

Πηγή: Euro NCAP

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]