Αυτές είναι οι νέες προτάσεις της BMW για αστικές μετακινήσεις

Η BMW παρουσίασε δύο ηλεκτρικά μέσα για αστικές μετακινήσεις, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν μία αυτονομία της τάξης των 20 χιλιομέτρων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
bmw πατίνι

Οι αστικές μετακινήσεις με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον είναι ένας τομέας στον οποίο επενδύονται μεγάλα ποσά το τελευταίο διάστημα. Μέρος αυτών έρχονται και από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως για παράδειγμα το ηλεκτρικό πατίνι της Seat, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στη χώρα μας και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την τιμή του. Αυτή τη φορά, δύο “έξυπνες” προτάσεις για μηδενικές εκπομπές ρύπων έρχονται από την BMW.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη Lancia της νέας εποχής είναι… πατίνι! 

Το πρώτο της project ονομάζεται DYNAMIC CARGO και είναι ένα τρίτροχο scooter, ικανό να μεταφέρει τον οδηγό, αλλά και μερικά αντικείμενα στο πίσω μέρος. “Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία έξυπνη κατασκευή που να συνδυάζει την αίσθηση κανονικού ποδηλάτου και τις αυξημένες δυνατότητες μεταφοράς”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jochen Karg, Επικεφαλής Concept Οχημάτων. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όλο το πλαίσιο αποτελείται από δύο μέρη, με το εμπρός να έχει το ρόλο του συστήματος διεύθυνσης.

Το δεύτερο ονομάζεται CLEVER COMMUTE και είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι που προσφέρει ιδιαίτερη σταθερότητα σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία. Μάλιστα, το μικρό μέγεθός του προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης ακόμα και μέσα στον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου.

Και τα δύο ηλεκτρικά μέσα για αστικές μετακινήσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν μία αυτονομία της τάξης των 20 χιλιομέτρων, απόσταση αρκετή για να καλύπτει τις κοντινές, αστικές μετακινήσεις. Τέλος, οι μπαταρίες και των δύο concepts είναι αποσπώμενες, δηλαδή μπορούν να αφαιρεθούν και η φόρτιση να γίνει στην οικιακή πρίζα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.