Αυτές είναι οι νέες τιμές διοδίων – Από την 1η Ιανουαρίου οι αυξήσεις

Δείτε στον σχετικό χάρτη πως διαμορφώνεται το κόστος ταξιδιών όπως το Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή Αθήνα-Πάτρα. Οι αυξήσεις φτάνουν μέχρι το 7,6%...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση των διοδίων έχει ξεκινήσει και θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου του 2024. Το ποσοστό της αύξησης κυμαίνεται εν τέλει περίπου στο 7%, όπως συμφωνήθηκε έπειτα από μακρά περίοδο επαναδιαπραγματεύσεων ανάμεσα στους παραχωρησιούχους και στο υπουργείο Υποδομών.

Δείτε επίσης: Η παλαιά Ε.Ο. που γίνεται συντομότερη και παραμένει χωρίς διόδια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “kathimerini.gr”, oι παραχωρησιούχοι προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες στη δημοσίευση των νέων τιμών των διοδίων. Οι αυξήσεις ποικίλουν ανάλογα με την κατηγορία οχήματος και την τοποθεσία. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η χαμηλότερη αύξηση έγινε στα διόδια Βελιγοστής Αρκαδίας για τις μοτοσυκλέτες (+0,10 ευρώ) και η μεγαλύτερη έγινε στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για λεωφορεία άνω των 40 θέσεων (+4,5 ευρώ).


Δείτε επίσης: Τρεις διαδρομές για τις οποίες αξίζει να αφήσεις τον αυτοκινητόδρομο και να γλιτώσεις διόδια!

Ακολουθεί σχετική εικόνα με την αύξηση του κόστους σε ταξίδι με αυτοκίνητο. Το ταξίδι από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη απαιτεί καταβολή διοδίων ύψους 33,55 ευρώ (έναντι 31,35), ενώ το Αθήνα προς Πάτρα αυξήθηκε από τα 11,80 στα 12,60 ευρώ. Αναφορικά με τα διόδια γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, το κόμιστρο για Ι.Χ. αυξάνεται από τα 13,70 στα 14,60 ευρώ. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι στην αρχή του έτους δεν θα γίνουν αυξήσεις στην Αττική οδό και στην Εγνατία.

Οι αυξήσεις δεν θα σταματήσουν στο 2024. Από 2% (συν τον πληθωρισμό κάθε έτους) θα διαμορφωθεί η αύξηση των διοδίων που θα επωμιστούν οι χρήστες για τα έτη 2025 και 2026.

Πηγή: kathimerini.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.