Τρεις διαδρομές για τις οποίες αξίζει να αφήσεις τον αυτοκινητόδρομο!

Ο Θοδωρής μας προτείνει τρεις διαδρομές, για τις οποίες αξίζει να εγκαταλείψουμε τον αυτοκινητόδρομο! Τι κερδίζεις και τι χάνεις σε κάθε μία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
διόδια

Σε αρκετά ταξίδια μας, ο χρόνος να είναι “αντίπαλος” και απαιτείται να φτάσουμε σύντομα. Υπάρχουν φορές, όμως, που δεν μας “κυνηγάει” κανείς και αξίζει να κάνουμε κάποια παράκαμψη. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο αυτοκινητόδρομος δεν είναι και ότι καλύτερο για όσους λατρεύουν την οδήγηση. Δίπλα από σύγχρονους δρόμους πολλές φορές υπάρχουν όμορφα βουνά και στριφτερές διαδρομές, “όαση” για να ξεφύγεις από την φασαρία της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Γέφυρα ή καράβι στο Ρίο – Αντίρριο; 

Αυτοί οι “παράδεισοι”, ως γνωστόν δεν έχουν και διόδια, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία για να μειωθεί το κόστος του ταξιδιού. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο χρόνος που χάνεται δεν είναι υπερβολικός. Σε αυτό το κείμενο, παραθέτω τρεις διαδρομές που, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, βγάζω δεξί φλας και ακολουθώ πιο… μοναχικές οδούς. Προτείνω το ίδιο σε όσους ταξιδεύουν χωρίς το άγχος του χρόνου, αλλά σε καμία περίπτωση στους πιο βιαστικούς. Για τους τελευταίους, ο αυτοκινητόδρομος είναι… “μονόδρομος”, ώστε να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό τους. Ακολουθούν οι τρεις προτάσεις μου και ασφαλώς περιμένω τις δικές σας στα σχόλιά σας στα social media του TractioN!


Λατρεμένος Δοκομός
Ένα ταξίδι μου προς τον θεσσαλικό κάμπο ήταν αρκετό για να υπενθυμίσει την οδηγική μαγεία του Δομοκού. Ανηφορική/κατηφορική διαδρομή, κάτι σαν παιδότοπος για όσους αγαπούν το αυτοκίνητο. Ξεκινά από την Λαμία και καταλήγει στη Λάρισα.
Πόσο χρόνο χάνω: Η διαδρομή από τον Δομοκό είναι συντομότερη ως προς την απόσταση (117 έναντι 143 χλμ.). Εννοείται, όμως, ότι ο οδηγός θα χάσει περίπου 15 λεπτά.
Tι κερδίζω: Μέσω Δομοκού αποφεύγετε τρία διόδια συνολικού κόστους 9,40 ευρώ.

Αθήνα-Κόρινθος… από την παλιά!
Γνωστή διαδρομή για τους περισσότερους κατοίκους της Πρωτεύουσας. Είναι όμορφη, παραθαλάσσια, αλλά και αρκετά επικίνδυνη μιας και περνά συνεχώς από κατοικημένες περιοχές.
Πόσο χρόνο χάνω: Η χιλιομετρική διαφορά είναι αμελητέα, αλλά ο χρόνος αυξάνεται κατά 25-30 λεπτά.
Τι κερδίζω: Παράκαμψη δύο διοδίων συνολικού κόστους 3,90 ευρώ.

Αντίρριο-Αγρίνιο: Αγαπημένη Παλιοβούνα!
Δεδομένου ότι μεγάλωσα στο Αγρίνιο σε εποχή που δεν υπήρχε η “Ιόνια Οδός”, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην παλιά διαδρομή που περνά από την Παλιοβούνα. Ταξιδεύοντας από το Ρίο-Αντίρριο προς το Μεσολόγγι, μπορεί κανείς να παρακάμψει τα πρώτα διόδια, να απολαύσει την ανάβαση με την θέα στον Πατραϊκό και να περάσει ξανά στην “Ιόνια Οδό” μετά το Μεσολόγγι.
Πόσο χρόνο χάνω: Η χιλιομετρική διαφορά είναι αμελητέα, αλλά ο χρόνος αυξάνεται κατά περίπου 15 λεπτά.
Τι κερδίζω: Παράκαμψη ενός διοδίου που βρίσκεται μετά τα τούνελ της Παλιοβούνας κόστους 3,00 ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους τελευταίους μήνες αυτή η παράκαμψη δεν είναι εφικτή. Το Δεκέμβριο του 2021, ύστερα από έντονη βροχόπτωση, η γέφυρα υπέστη σοβαρές φθορές με αποτέλεσμα την διακοπή της διέλευσης των οχημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.