Η νέα γέφυρα που δόθηκε στην κυκλοφορία – Ποιες περιοχές “ενώνει”!

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, η νέα γέφυρα είναι έτοιμη να δοθεί στην κυκλοφορία, ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόταν η παλιά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γέφυρα Ευήνου

Ήταν Δεκέμβριος του 2021, όταν η κακοκαιρία ημερών έδωσε το τελειωτικό “χτύπημα” στη γέφυρα του Ευήνου. Τώρα, μία νέα γέφυρα στο ίδιο σημείο είναι έτοιμη η νέα και “ενώνει” ξανά την Αιτωλοακαρνανία. Στο video που ακολουθεί θα κάνουμε μία “πτήση” με την βοήθεια του καναλιού “n.p. productions”.

Δείτε επίσης: Ο ελληνικός αυτοκινητόδρομος που έχει αποκτήσει Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

To μήκος της νέας γέφυρας αγγίζει 242,7 μέτρων, έχει συνολικό πλάτος 13,5 μέτρα (συμπεριλαμβανομένων και των πεζοδρομίων), ενώ το “κατάστρωμά»” της έχει πλάτος 7,5 μέτρα. Η παλιά είχε υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την κακοκαιρία του Δεκεμβρίου του 2021.


Από τότε η Αιτωλοακαρνανία “κόπηκε στη μέση”, ενώ αυτοί που “πλήρωσαν ακριβότερα” τη ζημιά της γέφυρας ήταν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Ευηνοχωρίου, που μετακινούνται σχεδόν καθημερινά προς την πρωτεύουσα του Νομού. Κατά το πρώτο διάστημα η καθημερινότητά τους είχε επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ από τον χειμώνα του 2022 η κατάσταση βελτιώθηκε με τη δημιουργία παράκαμψης μέσα από την κοίτη του ποταμού Ευήνου.

Το έργο, που είχε προϋπολογισμό 45 εκατομμύρια ευρώ, εκτελέστηκε από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ. Περιλαμβάνει, επιπλέον της κατασκευής, απαραίτητα υδραυλικά έργα για την προστασία των βάθρων της γέφυρας και την αντιπλημμυρική διευθέτηση του ποταμού, καθώς και την επισκευή των προηγούμενων ζημιών της οδικής σύνδεσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.