Ο ελληνικός αυτοκινητόδρομος που έχει αποκτήσει Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Δράσεις με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα πραγματοποιούνται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ελληνικού αυτοκινητόδρομου. Ακόμα και εκπαιδεύσεις σκύλων "οδηγών"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Η Νέα Οδός, πιστή στη δέσμευσή της για υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλον ουσιαστικά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, σχεδίασε και κατασκεύασε ένα σύγχρονο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος).

Δείτε επίσης: Περιπολικά με το γκάζι στο “πάτωμα” – Video από μεταφορά φαρμάκων

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Σείριος άνοιξε τις πύλες του το 2023 και υποδέχθηκε μέσα σε λίγους μήνες περισσότερες από 20 τάξεις δημοτικών σχολείων. Η Νέα Οδός και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”, ένωσαν δυνάμεις και προχωρήσαν στην υλοποίηση του προγράμματος “Ασφαλώς Ποδηλατώ στην Πράξη”.


Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στοχεύει στην προώθηση της ασφαλούς ποδηλασίας μέσα από καινοτόμες διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που συνδυάζουν την ομαδοσυνεργατική μάθηση, τη χρήση ψηφιακών εφαρμογών, καθώς και την πρακτική εξάσκηση σε συνθήκες δρόμου στο ασφαλές περιβάλλον του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Σείριος.

Πλέον και με στόχο τη διεύρυνση των δράσεων που φιλοξενούνται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, η Νέα Οδός συνεργάζεται και με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Liberty Guide Dogs ο οποίος εκπαιδεύει σκύλους οδηγούς για άτομα με μερική ή ολική τύφλωση. Με αίσθημα ευθύνης ως προς την κοινωνία και προωθώντας την προσβασιμότητα, η Νέα Οδός ανοίγει τις πόρτες του Πάρκου, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Μάλιστα με στόχο την ενίσχυση των σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων τοποθετήσαμε στο πάρκο, νέους φωτεινούς σηματοδότες με ηχητικό σύστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας, οι άνθρωποι που χρειάζονται έναν σκύλο οδηγό είναι σχεδόν 20.000 ενώ οι ενεργοί σκύλοι οδηγοί είναι μόλις 25. Η Νέα Οδός στέκεται δίπλα στο έργο της Liberty Guide Dogs για την εκπαίδευση και το έργο των σκύλων οδηγών ή αλλιώς “τα μάτια” ενός ατόμου με μερική ή ολική τύφλωση!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.