Διακρίσεις για Νέα Οδό και Κεντρική Οδό στα Green Brand Awards

Πολλές ήταν οι διακρίσεις για τη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό στα φετινά Green Brand Awards χάρη στις φιλικές προς το περιβάλλον ενέργειές τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του θεσμού των Green Brand Awards που διοργανώνει η Boussias Communications, η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός απέσπασαν στο πλαίσιο αυτού του θεσμού, πέντε (5) σημαντικές διακρίσεις, οι οποίες δείχνουν τη μετάβασή τους προς ένα φιλικό περιβαλλοντικά μέλλον.

Διαβάστε επίσης – Ευρωπαϊκή έρευνα: Πλέον το υδρογόνο είναι μια τεχνολογία με οφέλη

Συγκεκριμένα η Νέα Οδός απέσπασε τα βραβεία Gold στην κατηγορία “Green Passengers Transportation Service” ενώ χρυσό βραβείο απέσπασε και στην κατηγορία “Green Business Model” για τον καινοτόμο υβριδικό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που έχει υλοποιήσει με την βοήθεια και την τεχνογνωσία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο οποίος λειτουργεί πιλοτικά στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Μαλακάσας (Σείριος).


Παράλληλα, η Νέα Οδός και η Kεντρική Οδός απέσπασαν από κοινού τα παρακάτω βραβεία:

-Brozne στην κατηγορία “Green Holistic Approach” για το σύνολο των “πράσινων” δράσεων που υλοποιούν
-Silver στην κατηγορία “Green Business/Industry Process” για τη λειτουργία και συντήρηση μόνιμων σταθμών μέτρησης ποιότητας της ατμόσφαιρας
-Silver στην κατηγορία “Green Project” για την πρωτοβουλία “Boosting Recycling Initiative” που αφορά το πλήρες επιχειρηματικό μοντέλο ανακύκλωσης των εταιρειών.

Διαβάστε επίσης: Τα BMW θα αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια και για το σπίτι

Να σημειωθεί ότι συγκριτικά με το 2022, το 2023 σημειώθηκε στη Νέα Οδό αύξηση άνω του 40% στην ανακύκλωση αποβλήτων, όπως πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο, χαρτί, χαρτόνι σε μπλε, αλλά και σε κίτρινους κάδους, ενώ στην Κεντρική Οδό ανακυκλώθηκαν 7 τόνοι επιπλέον υλικού.

H Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, με σύνθημα το “Go Green”, αναγνωρίζουν την επίδραση των αυτοκινητοδρόμων ευθύνης τους στο φυσικό περιβάλλον και εργάζονται συστηματικά τόσο για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεών τους όσο και για την αρμονική ένταξη των έργων τους στις όμορες περιοχές. Απώτερος στόχος είναι να συμβάλλουν στην ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής και κύριο εργαλείο τους η εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής στρατηγικής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.