Τα BMW θα αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια και για το σπίτι

"Τεράστια"... power banks με τέσσερεις τροχούς θα είναι τα μοντέλα της BMW στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον με την έλευση των αμιγώς ηλεκτρικών Neue Klasse.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW Vision Neue Klasse X 2024

Τα πρώτα μοντέλα BMW Neue Klasse θα κυκλοφορήσουν το 2025, θα είναι σε θέση να αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια και να λειτουργούν σαν “μπαταρίες” για πολλαπλές χρήσεις με την αρωγή της τεχνολογίας αμφίδρομης φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: Η Ινώ μας μεταφέρει εντυπώσεις από BMW X2, iX2 και MINI Countryman

Η εν λόγω τεχνολογία καθιστά δυνατή τη χρήση της μπαταρίας υψηλής τάσης ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος ως μέσου αποθήκευσης ενέργειας και την επιστροφή της αποθηκευμένης ηλεκτρικής ενέργειας είτε στο οικιακό ή στο δημόσιο δίκτυο ηλεκτρισμού σε μεταγενέστερο χρόνο.


neue klasse

Με τα μοντέλα Neue Klasse τεχνολογίες όπως “Vehicle to Home”, “Vehicle to Grid” και “Vehicle to Load” (για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε ηλεκτρικές συσκευές) καθίστανται για πρώτη φορά διαθέσιμες από τους Βαυαρούς στο κοινό των τεσσάρων τροχών.

Διαβάστε επίσης: Οι νέες BMW M Hybrid V8 και M4 GT3 που μπορείς να κάνεις δικές σου

Χρησιμοποιώντας την αμιγώς ηλεκτρική BMW, το My BMW App, το backend της BMW – καθώς και έναν φορτιστή BMW DC Wallbox Professional και το φωτοβολταϊκό τους σύστημα-, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ελέγχουν τη ροή ενέργειας με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίζονται ακόμα και κάποιες διακοπές ρεύματος στο σπίτι. Θα είναι επίσης σε θέση να μειώσουν το κόστος φόρτισης, διοχετεύοντας την ηλεκτρική ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στην BMW τους πίσω στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Στο αρχικό στάδιο της τεχνολογίας, η αμφίδρομη φόρτιση θα επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν ουσιαστικά τη μπαταρία υψηλής τάσης του οχήματός τους ως σταθερό μέσον αποθήκευσης ενέργειας. Εδώ, η ουδέτερη ως προς τον άνθρακα ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από το φωτοβολταϊκό σύστημα του πελάτη αποθηκεύεται προσωρινά στη μπαταρία του οχήματος με τη βοήθεια του BMW DC Wallbox Professional και στη συνέχεια επιστρέφει στο δίκτυο για την τροφοδοσία άλλων συσκευών στο σπίτι. Έτσι ο πελάτης δεν εξαρτάται από το εξωτερικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας για κάποιο διάστημα και επωφελείται από τη μείωση του κόστους ενέργειας.

Η τροφοδοσία του δημόσιου δικτύου θα ακολουθήσει σε δεύτερη φάση όταν εφαρμοστεί το σχετικό ρυθμιστικό πλαίσιο, ενώ οι Neue Klasse μπορούν να χαρακτηριστούν και ως κινητά power banks με δυνατότητα φόρτισης, για παράδειγμα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, ή για την τροφοδοσία ηλεκτρικού εξοπλισμού σε ένα κάμπινγκ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.