“Πτήση” πάνω από τον Flyover της Θεσσαλονίκης – Πότε θα είναι έτοιμος (+drone video)

Οι εργασίες για την δημιουργία του αυτοκινητόδρομου των 13 χλμ. έχουν ξεκινήσει. Ώρα για "πτήση" πάνω από τον flyover της συμπρωτεύουσας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
flyover

Το κανάλι “perigon_perspective” μας δίνει μία πρώτη γεύση από τα έργα που ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη για την δημιουργία του αυτοκινητόδρομου “flyover” των 13 χλμ. Πάμε να δούμε πως εξελίσσονται, αλλά και πότε θα ολοκληρωθεί το έργο!

Δείτε επίσης: Τα πέντε κορυφαία SUV για το πρώτο τετράμηνο – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν εναέριο αυτοκινητόδρομο που θα κατασκευαστεί στο ανατολικό τμήμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Είναι ένα έργο που υπόσχεται να δώσει νέες δυνατότητες στις μετακινήσεις και το κόστος του φτάνει τα 480 εκατ. ευρώ.


Με την ολοκλήρωση των έργων, η Περιφερειακή Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει ένα σύγχρονο διαμπερή υπερυψωμένο σε μεγάλο τμήμα του άξονα που θα ξεκινά από το ύψος του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και θα τερματίζει στο ύψος του Αεροδρομίου. Θα έχει 2+2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.

Το έργο έχει συνολικό μήκος 13 χιλιόμετρα, ειδικότερα (α) το τμήμα από Α/Κ Κ5 έως την περιοχή του Νοσοκομείου «ΓΕΝΕΣΙΣ» με μήκος 9,5 χλμ. προβλέπεται να αναβαθμιστεί με την προσθήκη Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (ΥΤΛ), (β) το τμήμα «ΓΕΝΕΣΙΣ» – Α/Κ Κ12, μήκους 3,5 χλμ. προβλέπεται να διευρυνθεί κατά μία λωρίδα ανά κατεύθυνση (οκτώ από έξι λωρίδες συνολικά). Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο 2026.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.