Η παλαιά Ε.Ο. που γίνεται συντομότερη και παραμένει χωρίς διόδια!

Νέα χάραξη και σημαντικές αναβαθμίσεις στην παλαιά Ε.Ο. που ενώνει την Αθήνα με την Θήβα χωρίς διόδια. Δείτε τι αλλάζει αλλάζει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αθηνών-Θηβών

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο της νέας χάραξης και βελτίωσης της υφιστάμενης της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών–Θήβας. Το συνολικός προϋπολογισμός αγγίζει τα 46.7 εκ. ευρώ και θα γίνουν αρκετές αλλαγές σε τμήματα του δρόμου που έχουν υποστεί καταστροφές από πλημμυρικά φαινόμενα.

Ελλάδα: Ο αυτοκινητόδρομος που “παράγει” πόσιμο νερό από τον αέρα (+video)

Επισημαίνεται ότι η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών–Θήβας παραλαμβάνει σημαντικό κυκλοφοριακό φόρτο, καθώς εξυπηρετεί τόσο την τοπική, όσο και την υπερτοπική κυκλοφορία. Η συγκεκριμένη οδός που συνδέει την Αττική Οδό με τη Θήβα, προτιμάται από τα οχήματα καθώς όχι μόνο συντομεύεται ο χρόνος διαδρομής όσον αφορά στους προορισμούς της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, αλλά είναι οικονομικότερη καθώς δεν έχει διόδια.


Τι περιλαμβάνουν οι αλλαγές
Ειδικότερα, με τα έργα τροποποιείται η χάραξη της υφιστάμενης Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών–Θηβών, για μήκος 3,5 χλμ., προκειμένου να αποφευχθούν οι πολλαπλές διασταυρώσεις της Π.Ε.Ο. με το ρέμα Σούρες. Με αυτόν τον τρόπο απομπλέκεται πλήρως από το ρέμα, με εξαίρεση μόνο δύο κατάλληλα μελετημένα γεφυρώσεις στην αρχή του τμήματος και στο τέλος αυτού, στη θέση όπου το «Σκυλόρεμα» συμβάλει στο ρέμα «Σούρες». Έτσι η βελτιωμένη οδός ανεξαρτητοποιείται από οποιαδήποτε ακραία πλημμυρική συμπεριφορά του ρέματος και αποφεύγεται οριστικά η πιθανότητα καταστροφής του έργου και ο κίνδυνος απώλειας ανθρώπινων ζωών.

Ακολούθως βελτιώνεται το οδόστρωμα για συνολικό μήκος 7,40 χλμ. Οι εργασίες για την αποκατάσταση και την προσαρμογή του οδικού δικτύου στα νέα δεδομένα, είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας και κυκλοφορίας, κυρίως προς και από Θήβα, και συνακόλουθα για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής που σήμερα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικές δυσχέρειες.

“Μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα κρίσιμο έργο για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής και την καλύτερη θωράκιση των πολιτών, σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.