Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer

Παρουσιάστηκε και επισήμως η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer! Δείτε τις εκδόσεις της και τα χαρακτηριστικά της και διαβάστε για ότι νέο έχει να επιδείξει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Σειρά 2 Active Tourer

Στην αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς BMW Σειρά 2 Active Tourer προχώρησε η βαυαρική εταιρεία, η οποία ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και δίνει έμφαση στην πρακτικότητα. Θα είναι διαθέσιμη, όχι με μία, αλλά με δύο Plug-In υβριδικές εκδόσεις, πέρα από τα συμβατικά μοτέρ βενζίνης και diesel.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή BMW 420d Coupe

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer διατηρεί το γνώριμο αμάξωμα του παρελθόντος και στο εμπρός τμήμα βλέπουμε μεγάλες γρίλιες και λεπτότερα φωτιστικά σώματα. Βασίζεται στην πλατφόρμα FAAR, ο συντελεστής οπισθέλκουσας διαμορφώνεται στο 0,26 Cd και το μέγεθός της έχει διευρυνθεί συγκριτικά με το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, το μήκος διαμορφώνεται στα 4.386 χλστ. (+32 mm), το πλάτος στα 1.824 χλστ. (+24 mm) και το ύψος στα 1.576 χλστ., ενώ η γκάμα των ζαντών αλουμινίου προσφέρει επιλογές που φτάνουν σε μέγεθος έως τις 19 ίντσες.


Στο εσωτερικό, είναι εμφανής η προσπάθεια της BMW να προσφέρει ένα ποιοτικό και κυρίως πρακτικό περιβάλλον που θα ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες μίας οικογένειας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η πίσω σειρά καθισμάτων είναι συρόμενη επιτρέποντας στον χώρο αποσκευών να φτάσει σε όγκο έως τα 470 λτ., ενώ με τις πλάτες των καθισμάτων στην οριζόντια θέση εκτοξεύεται στα 1.455 χλστ. Όσον αφορά στο ψηφιακό περιβάλλον, πίσω από το τιμόνι υπάρχει μία ψηφιακή οθόνη μεγέθους 10,25 ιντσών σε ρόλο πίνακα οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Operating System 8.0 απεικονίζεται στην κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 10,7 ιντσών.

Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, στη βάση της γκάμας έχουμε την έκδοση 218i, η οποία φέρει έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 136 ίππους και 230 Nm ροπής, με αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 9,0 δλ. Ακολουθεί η ισχυρότερη 218i με κινητήρα ίδιων χαρακτηριστικών, αλλά αυξημένη ισχύ στους 170 ίππους και ροπή 280 Nm, επιτρέποντας 0-100 χλμ./ώρα σε 8,1 δλ.

Στην κορυφή της γκάμας βενζινοκινητήρων βρίσκεται η έκδοση 223i με τετρακύλινδρο turbo μοτέρ 2,0 λτ. απόδοσης 204 ίππων και 320 Nm. Σε αυτή την περίπτωση, τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση 7,0 δλ. Μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να επιλέξουν diesel κινητήρα είναι η 218d, η οποία κρύβει κάτω από το καπό της έναν 2λιτρο τετρακύλινδρο που αποδίδει 150 ίππους και 360 Nm ροπής.

Ασφαλώς, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο Plug-In υβριδικές επιλογές που θα ακολουθήσουν λίγους μήνες αργότερα. Και στις δύο περιπτώσεις, κάτω από το καπό κρύβεται ένας θερμικός κινητήρα 1,5 λτ. που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί τον πίσω άξονα. Η μικρότερη έκδοση ονομάζεται 225e xDrive και αποδίδει συνδυαστικά 245 ίππους, ενώ η ισχυρότερη 230e xDrive φτάνει τους 326 ίππους. Σε κάθε περίπτωση, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 14,9 kWh, ενέργεια ικανή για να διανύσει η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer μία απόσταση της τάξης των 80 χλμ.

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο του 2022, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν και οι δύο Plug-In υβριδικές επιλογές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.