Αυτή είναι η νέα, “ελαφρωμένη” Lamborghini Huracan Tecnica (+video)

Νέα ειδική έκδοση με 2,15 κιλά ανά ίππο! Αυτή είναι η Lamborghini Huracan Tecnica με "σωθικά" που έρχονται απευθείας από την κορυφαία STO...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Huracan Tecnica

Σχεδόν μία δεκαετία μετρά η Lamborghini Huracan στην παραγωγή και η ιταλική εταιρεία προτίμησε να δώσει έναν τόνο αλλαγής μέσω μίας νέας ειδικής έκδοσης του μοντέλου που λανσάρεται επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Ονομάζεται Lamborghini Huracan Tecnica και φέρει στοιχεία τόσο από την Huracan Evo, όσο και από την STO.

Διαβάστε επίσης: H Lamborghini συναρμολογεί έναν “old school” V12 κι εμείς αναρωτιόμαστε (+video) 

Το αμάξωμα βασίζεται ουσιαστικά σε αυτό της πισωκίνητης Evo, ενώ υπάρχουν και κάποιες αξιοσημείωτες διαφοροποιήσεις, όπως για παράδειγμα η εγκατάσταση αεραγωγών για πιο αποτελεσματική ψύξη των κεραμικών φρένων. Σε αρκετά σημεία συναντάμε carbon, όπως για παράδειγμα το εμπρός splitter, αλλά και το κάλυμμα του κινητήρα, ενώ εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος με την αεροτομή και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης.

Σε επίπεδο κινητήρα, η Lamborghini Huracan Tecnica είναι όμοια με την STO. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό συναντάμε ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ V10 χωρητικότητας 5,2 λτ., το οποίο αποδίδει 640 ίππους και 565 Nm ροπής. Εννοείται ότι έχουν γίνει κάποιες “επεμβάσεις”, όπως για παράδειγμα ο ήχος του κινητήρα στις υψηλές στροφές. Το αμάξωμα των 1.379 κιλών επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δλ., όταν η STO ολοκληρώνει την διαδικασία σε 3,0 δλ. και η Evo RWD σε 3,3 δλ. Όσο για την τελική ταχύτητα, αυτή αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Αναφορικά με την βελτίωση των δυναμικών στοιχείων της νέας Lamborghini Huracan Tecnica, πέρα από την αναβάθμιση ψύξης των φρένων, έχει δοθεί έμφαση και στην βελτίωση της αεροδυναμικής. Η ιταλική εταιρεία ανακοινώνει αύξηση κατά 35% της κάθετης δύναμης και μείωση της οπισθέλκουσας κατά 20% συγκριτικά με την Huracán EVO RWD.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.