Αυτή είναι η νέα μάρκα μοτοσυκλετών που φέρνει η ΤΕΟΡΕΝ στην Ελλάδα

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., αποκλειστικός εισαγωγέας των Renult και Dacia στην Ελλάδα ανακοίνωσε τη διάθεση των μοτοσικλετών UM Motorcycles στην χώρα μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Η UM Motorcycles στην Ελλάδα 2023
Renegade Sport 125

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση, η UM Motorcycles προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβαδίζοντας με τις αξίες της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. που αποτελεί έναν δυνατό και αξιόπιστο “παίχτη” στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, με την υπογραφή της Β.Ν. Θεοχαράκης.

Διαβάστε επίσης – Στην Ελλάδα το νέο Renault Austral: Δείτε πόσο κοστίζει

Αναλόγως, η UM motorcycles, δίνει βάση στην καινοτομία των προϊόντων της που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό και την αξιόπιστη κατασκευή τους, με τιμές ανταγωνιστικές και απόλυτο σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος και θα απολαμβάνει υπηρεσίες after sales υψηλού επιπέδου.


Η UM Motorcycles γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999. Από την πρώτη μέρα, οι ιδρυτές της, με γνώμονα την καινοτομία και το design, κατασκεύαζαν δίκυκλα και μοτοσυκλέτες που όχι μόνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, αλλά και εντυπωσιάζουν για την ποιότητά τους.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που σου υποδεικνύει την σωστή απόσταση από τον μπροστινό (+video)

Η UM Motorcycles διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων και στην ελληνική αγορά, που είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους αγοραστών. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, που βασίζεται στη δουλειά των δικών της σχεδιαστών, καθώς και σε αναγνωρισμένα γραφεία σχεδιασμού, πάντα με στόχο τη δημιουργία μιας μοτοσικλέτας με χαρακτήρα.

Παράλληλα, ξεχωρίζουν οι εφαρμοσμένες καινοτομίες στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας, όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Comfort Gel, που δημιουργούνται από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας (R&D).

Η γκάμα UM Motorcycles απαρτίζεται από μοντέλα της κατηγορίας underbone (το λεγόμενο παπί), scooters και μοτοσικλέτες που όλα τους έχουν ως κοινό γνώρισμα την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει το Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX. Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσικλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

Έχοντας ως γνώμονα την πρωτοπορία στο σχεδιασμό και την υψηλή τεχνολογία που διακρίνει τα προϊόντα της UM Motorcycles, η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., ως αποκλειστικός εισαγωγέας των UM Motorcycles, μένει πιστή στο όραμά της να πρωταγωνιστήσει στο τομέα του δίκυκλου με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Για την οικογένεια UM, το ταξίδι μόλις ξεκίνησε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.