Το αυτοκίνητο που σου υποδεικνύει την σωστή απόσταση από τον μπροστινό (+video)

Η απόσταση ασφάλειας από το προπορευόμενο όχημα είναι εξαιρετικά σημαντική για την ασφάλειά μας. Ποια όμως είναι η σωστή απόσταση;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Safety Distance Warning

Ποια είναι η σωστή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ώστε να μην κινδυνεύσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Η σωστή απόσταση επηρεάζεται πάντα από την κατάσταση του δρόμου στον οποίο κινούμαστε, τις καιρικές συνθήκες, την ταχύτητα των οχημάτων, τα ελαστικά του αυτοκινήτου, την κατάσταση των φρένων αλλά και την ικανότητα του οδηγού (χρόνος αντίδρασης, δύναμη πέδησης).

Η σωστή τήρηση της απόστασης μεταξύ οχημάτων είναι εξαιρετικά σημαντική και πρέπει να είναι περίπου δύο δευτερόλεπτα, το λιγότερο, από το προπορευόμενο όχημα. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον όλα είναι σωστά και ο οδηγός αντιδράσει εγκαίρως, μπορεί να αποφευχθεί μία πρόσκρουση. Καλό είναι όμως να κρατάμε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση σε ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου (περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα), προκειμένου να έχουμε και περισσότερο χρόνο αντίδρασης στην διάθεσή μας, σε περίπτωση φρεναρίσματος εκτάκτου ανάγκης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή δεν είναι εύκολο, ειδικά για τους πιο… άπειρους οδηγούς να υπολογίσουν την σωστή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, υπάρχουν αυτοκίνητα που το κάνουν αυτό real time φυσικά και ενημερώνουν τον οδηγό (μέσω ειδικού αισθητήρα, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος είτε στο εμπρός παρμπρίζ στην βάση του εσωτερικού καθρέφτη, είτε στον εμπρός προφυλακτήρα). Αυτά είναι τα αυτοκίνητα της Renault τα οποία είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Safe Distance Warning, το οποίο είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πρόσφατα, κατά την διάρκεια της δοκιμής του Renault Captur και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο λειτουργίας του, τον οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά πιο κάτω στο video της Renault (φυσικά υπάρχουν και άλλα μοντέλα που έχουν ανάλογο σύστημα και θα σας ενημερώσουμε όταν τα δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες).


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]