Αυτή είναι η πολυτιμότερη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο

Με αύξηση αξίας κατά 9% συγκριτικά με πέρυσι, γίνεται ξανά η πιο πολύτιμη εταιρεία πολυτελών οχημάτων στον κόσμο. Απίστευτο το ποσό της αξίας της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Best Global Brands 2023

Πρόσφατα δημοσιεύθηκε η λίστα με της πολυτιμότερες μάρκες στον κόσμο και η Mercedes-Benz, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την αξία της, βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση των εταιρειών που παράγουν πολυτελή αυτοκίνητα. Πάμε να δούμε τα αναλυτικά στοιχεία που αναφέρονται στον θεσμό “Best Global Brands 2023”.

Η Mercedes-Benz, κέρδισε αυτή την διάκριση για συνεχή φορά και σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως βρίσκεται ανάμεσα στις 10 κορυφαίες μάρκες του κόσμου της λίστας που καταρτίζει η αμερικανική εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Interbrand. Η αξία της εμπορικής επωνυμίας αυξήθηκε κατά 9% σε σχέση με το 2022, στα 61.414 δισεκατομμύρια δολάρια.


Φέτος, στο σύνολο των εταιρειών, το αστέρι τώρα λάμπει από την έβδομη θέση των πιο σημαντικών εμπορικών σημάτων στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι ανέβηκε μία θέση στο σύνολο των εταιρεία, μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια στο νούμερο οκτώ.

“Η αύξηση στην αξία της επωνυμίας μας είναι ένα κορυφαίο επίτευγμα ολόκληρης της ομάδας της Mercedes Benz, που μας κάνει όλους πολύ περήφανους. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών μας, αλλά μας δίνει ταυτόχρονα ένα ισχυρό κίνητρο: χτίζουμε σταθερά πάνω στην κληρονομιά της μάρκας μας για να διαμορφώσουμε το μέλλον – με στόχο να κατασκευάζουμε τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα στον κόσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Bettina Fetzer, Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας & Marketing Mercedes Benz AG.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Apple παρέμεινε στην πρώτη θέση (αξία 502,7 δισ. δολαρίων) Ακολουθούν οι Microsoft και Amazon, ενώ η τετράδα συμπληρώνεται με την Google. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Google, ακολουθεί η Toyota και 7η είναι η Mercedes-Benz (πολυτιμότερη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων). Η 10η θέση ανήκει στην BMW!

Πηγή: interbrand.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.