Αυτή είναι η ταχύτερη Porsche παραγωγής – Επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,4 δλ.

Η ισχύς της κορυφαίας έκδοσης αγγίζει πλέον τους 952 ίππους και τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 2,4 δλ., ταχύτερα από κάθε άλλο μοντέλο της εταιρείας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche Taycan

Έπειτα από μία πενταετία, η γερμανική εταιρεία προχώρησε στην ανανέωση της Porsche Taycan, του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά στα τέλη του 2019. Τώρα, έρχεται με αναβαθμίσεις σε καίριους τομείς, όπως για παράδειγμα οι επιδόσεις, η αυτονομία, αλλά και η ταχύτητα φόρτισης.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Porsche με έως 639 ίππους

0-100 χλμ./ώρα σε 2,4 δλ. 
Σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης, η νέα Porsche Taycan φέρει αλλαγές στα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, ενώ στην χρωματική παλέτα έχει προστεθεί και το χρώμα “Turbonite” για τις εκδόσεις Turbo και Turbo S. Όσον αφορά στις επιδόσεις, κάθε έκδοση είναι ταχύτερη από την προηγούμενη. Για παράδειγμα το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,8 και 2,4 δλ. αντίστοιχα, δηλαδή 0,6 και 0,4 δλ. ταχύτερα συγκριτικά με το παρελθόν. Η δεύτερη επίδοση που αναφέραμε καθιστά την Porsche Taycan Turbo S των 952 ίππων ως το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής της εταιρείας.


Έως και 678 χλμ. αυτονομία
Ανάλογα με την έκδοση αμαξώματος και τον κινητήρα, η αυτονομία έχει αυξηθεί έως και τα 678 χλμ., επίδοση αυξημένη κατά 175 χλμ. ή κατά 35%. Επίσης, σημαντική βελτίωση υπάρχει και στην ταχύτητα φόρτισης. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η Taycan μπορεί να φορτιστεί με ισχύ έως 320 kW (αύξηση κατά 50 kW). Στην Taycan πρώτης γενιάς, ο χρόνος φόρτισης από 10 έως 80% στους 15 βαθμούς Κελσίου είναι 37 λεπτά. Υπό τις ίδιες συνθήκες, στην ανανεωμένη Taycan διαρκεί μόλις 18 λεπτά, παρά τη μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας. Η τελευταία έχει αυξηθεί σε χωρητικότητα από τις 93 kWh, στις 105.

Η ανανεωμένη Porsche Taycan θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (Taycan sports sedan, Taycan Cross Turismo και Τaycan Sport Turismo). Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται μέσα στην άνοιξη του 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.